IMA VELIKIH PRITISAKA U TAKMIČENJU Snežana Đurišić otkrila ko će biti žiri u novoj sezoni "Zvezda Granda", izgovorila nešto što nije smela
Alo

Polako se priblićava finale "Zvezda Granda" i mnogo se spekuliše o tome ko će sada ocenjivati nove takmičare i ko će se naći u ulozi mentora.

Naime, Snežana Đurišić je progovorila o žiriju u popularnom muzičkom takmičenju.

- Ostajemo svi. Isti smo - rekla je Snežana i dodala:

- Nije nam dosadio ovaj tim. Može li vama dosaditi nešto što je dobro? - rekla je Snežana.

IMA VELIKIH PRITISAKA U TAKMIČENJU Snežana Đurišić otkrila ko će biti žiri u novoj sezoni

Foto: Alo.rs

 

Na pitanje da li je nekada osećala pritisak da nekog kandidata mora da pusti da prođe dalje, ona otvoreno kaže da takvih stvari ima, ali da se ona ne obazire previše.

- Ja tu ne reagujem. Nije to baš pritisak, ali postoje predlozi, razgovori i diskusije. Ja sam neko ko sluša pevanje, neko gleda neke druge stvari. Sve skupa mora da bude jedan paketić, kako mi to kažemo, da bi zadovoljili kriterijum za onaj natpis "Zvezda Granda". Tako da se nekada događaju diskusije, ali pritisaka nema u smislu da vas neko tera na nešto - rekla je Snežana i zaintrigirala sve budući da su mnogi mislili da nema nekih predloga i diskusija između njih, a da se tiču ostalih kandidata.

ANASTASIJIN DEČKO ČESTITAO CECI ROĐENDAN Nemanja objavio privatnu fotografiju sa proslave, Gudelj grli taštu, a tu je i njegova majka

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading