BILA JE TOLIKO SIROMAŠNA DA IZ DETINJSTVA IMA SAMO JEDNU FOTOGRAFIJU Danas je postala najtraženija pevačica u Srbiji! (FOTO)
Privatna arhiva

Tokom pet decenija duge karijere Zorica Brunclik uspela je da obori mnoge rekorde, između ostalog postala je i najtiražnija pevačica u istoriji domaće diskografije a sve ovo obeležiće velikim koncertom koji je zakazala za 28. jun na stadionu Tašmajdan.

Pročitajte još: Previše botoksa, iskrivljene usne i naduveno lice: Nekada je Donatela Versaće bila LEPOTICA, a evo zašto je promenila lični opis

Alo

 

Međutim, njen život nije oduvek bio srećan kao sada, jer je legendarna pevačica u detinjstvu bila toliko siromašna da danas na taj period života može da je seća samo jedna fotografija i to sa razredom iz škole. Pošto je Zoricina porodica bila toliko siromašna, fotografije su predstavljale luksuz koji sebi nisu mogli da priušte, a i ovu jednu koju ima dobila je na poklon.

- Mama se mučila da bi nas othranila. Sećam se da je jedno jaje delila na nas četvoro. Uvek sam se pitala kako to da njeno jaje izgleda puno u tiganju. Onda mi je objasnila da stavi brašno i sodu bikarbonu. Ubijali smo se od toga, a jeli smo ga sa hlebom. Ne postoji ništa čega bih volela da se setim iz tog perioda – prisetila se svojevremeno Brunclikova teškog detinjstva.

Privatna arhiva

 

Na fotografiji, pevačica se nalazi levo od učitelja, u drugom redu na sredini. 

Na spektakularnom koncertu folk diva će dočekati i svoj 67. rođendan i biće to najveća slavljenička žurka u regionu, a za čitav događaj vlada ogromno interesovanje jer će Brunclikova otpevati sve hitove koji su obeležili njenu pola veka dugu karijeru.

ČESTITIKE SAMO PRISTIŽU Slavlje u domu Ražnatović, Ceca danas slavi rođendan

Komentari (0)

Loading