BROJNE ZVANICE NA VENČANJU ĐANIJEVOG SINA Boban Rajović u pratnji supruge, stajling Jane Todorović sve oduševio, a pojavio se i on nakon duže pauze
Alo

Zvanice stižu u velikom broju na slavlje povodom venčanja Đanijevog sina, brojne kolege sa estrade su došle, a među njima su i MC Stojan, Borko Radivojević i Boban Rajović sa lepšom polovinom, a stigla je i Jana Todorović.

Naime, okupljeni su mladencima poželeli sve najlepše i najbolje, a u njihovim rukama se mogla videti i koverta koju su namenili paru kao poklon.

Među zvanicama je i Zorica Brunclik koja je stigla u pratnji muža i ostalih članova porodice u prestonički restoran i bila je nikad raspoloženija.

Pevačica Indi Aradinović došla je sa dečkom,tu je i pevačica Vanesa Šokčić, Zlata Petrović sa sinom Jovanom Pejićem, Goca Božinovska, Uroš Živković.

Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina, koja kaže da su poslednjih dana imali dosta svadba i da je za taj novac koji su potrošili mogli da kupi nova kola.

Stigao je i Saša Matić na slavlje Đanijevog sina.

Alo

 

Pevač Adil Maksutović pojavio se u elegantnom izdanju sa svojom suprugom.

Alo

 

Podsetimo, Slađa i Đani Trajković danas su oženili starijeg sina Miloša, a nakon crkvenog venčanja u Hramu Svetog Save, oni su se uputili ka jednom hotelu u Beogradu gde će se održati gala proslava za 550 zvanica.

VENČANJE ĐANIJEVOG SINA: Zorica Brunclik prvi put u javnosti sa celom porodicom, a evo šta je pevačica imala da poruči

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading