OKUPIĆE SAV KREM ESTRADE Zavirite u glamuroznu salu gde će se nastaviti slavlje Đanijevog sina, oduzima dah, a jedan detalj posebno oduševljava
Alo

Sve je spremno za nastavak veselja povodom venčanja Đanijevog i Slađinog sina Miloša, a mi vam donosimo ekskluzivne fotografije iz unutrašnjosti dvorane u kojoj će se održati veselje i gde će se okupiti sam krem estrade.

Slavlje je organizovano u jednom prestižnom beogradskom hotelu, a na samom ulasku u salu videlo se da Trajkovićevi nisu žalili para.


Kako se priča po krugovima, na svadbi Đanijevog sina naći će se ogroman broj poznatih ličnosti iz Srbije i svi su se odazvali pozivu.

Sve je okićeno i ukrašeno belom bojom, na stolovima su postavljeno belo cveće, a stolice su u srebrnoj boji. Iako mnogi u oni su se opredelili na tracionalnu srpsku kuhinju sa pršutom i kajmakom, projom, salate...

Podsetimo, svima je za oko zapao Slađin stajling ispred Hrama Svetog Save. Ona se pojavila u provokativnoj haljini, bradavice su joj se ocrtavale, a mnogi su komentarisali da nije ni gaćice nosila.

GOCI RISTIĆ DRASTIČNO PROMENIO IMIDŽ Pevača ni rođena majka ne bi prepoznala, a komentari pljušte na sve strane

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading