Andreana
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Folk pevačica Andreana Čekić ne odstupa od svoje teorije da je zemlja zapravo ravna ploča.

Pročitajte još: Rođen je sa OPASNOM DIJAGNOZOM, bio je sa SUPRUGOM Džonija Depa: Ilon Mask je NAJBOGATIJI čovek na ZEMLJI, a prošao je PAKAO

ZEMLJA JE RAVNA PLOČA, GRAVITACIJA NE OBJAŠNJAVA SVE! Andreana Čekić ne odustaje od svoje teorije, pa priložila i dokaze: Evo kako sam saznala (FOTO)

Printscreen

 

Mnogi joj se zbog toga smeju, a ona je treći put potvrdila svoja "saznanja".

Pevačica je rešila da u prilog svojim tvrdnjama objavi "dokaze" i čitavom svetu otvori oči i uveri ih da je zemlja zapravo ravna.

- Znala sam da ćeš me opet to pitati. Evo, ja ću od ponedeljka na Instagramu sedam dana da postavljam neke slike, neke video snimke vezane za tu temu, pa neka ljudi sami vide, koga bude zanimalo. Ono što ja znam da je najbolje, što se tiče nekih videa koje ne možete naći na Jutjubu - poručila je pevačica u emisiji "Ami Dži šou".

Onda se oglasila i najavila šta nas očekuje u narednih sedam dana:

- E pa dragi moji obećala sam prošlog utorka u Ami Dži šou da ću od ponedeljka, 7 narednih dana objavljivati postove na temu "Ravna zemlja"- napisala je pevačica, pa okačila fotografije.

NAIŠLI NA PRVU KRIZU? Rada Manojlović i Milan Stanković nedavno su obnovili svoju romansu, a evo šta ih je sada poljuljalo

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Mira

13.06.2022 12:24

Ako neko dobro peva, ne znači da je dovoljno inteligentan da zna , nauči i razume neke stvari ! Kao što i taj njen narodnjački triler joj dao BOG, a majka rodila. Imate doktore i profesore doktorskih nauka, ali ne znaju da pevaju ! Prema tome, manite se gospodo nauke , držite se mikrofona !

Neko

13.06.2022 16:28

Ona dobro peva i time treba da se bavi. Nauku neka ostavi onima koji su u tome dobri.