GLEDA STARE SLIKE, STALNO PLAČE Nikolina neutešna nakon rezultata Vidojeve obdukcije, prekinula gradnju vile u Zagrebu
Printscreen

Nikolina Pišek ni mesec dana od iznenadne smrti svog supruga Vidoja Ristovića ne može da dođe sebi od bola i šoka.

- Iako je zbog svojih ćerki, koje su joj trenutno jedina uteha, pokušala da nekako prebrodi tragičan gubitak, u poslednje vreme ju je sve stiglo, te je neutešna danima. Kako saznajemo od izvora koji joj je blizak, posebno je bila užasnuta rezultatima Vidojeve obdukcije, za koju je čula upravo od novinara našeg lista. - Vest da je Vidoje preminuo i način na koji se to desilo je Nikolinu u prvom momentu toliko šokirala da ona nije znala gde se nalazi. Sahrana i svi ti događaji su joj prošli u nekom polubunilu, jednostavno kao da je bila druga osoba. Iako su mnogi komentarisali da ne izgleda kao klasična ucveljena udovica, ona je tugu nosila u sebi i dostojanstveno, kakva je uvek i bila. Ipak, kada je sahrana završena i kada se vratila u Zagreb, sve joj se skupilo. Iako joj je ćerka velika uteha i mnogo joj znači što je pored nje, ona je jako tužna. Neprestano plače i gleda zajedničke slike s Vidojem. Mnogo joj znače te uspomene. Najteže joj pada pomisao da sada nema na koga da se osloni, kao što je to bio slučaj kad je Ristović bio živ - priča naš izvor.

GLEDA STARE SLIKE, STALNO PLAČE Nikolina neutešna nakon rezultata Vidojeve obdukcije, prekinula gradnju vile u Zagrebu

Foto: ATA Images

 

Njene prijatelje najviše plaši što svaki dan gleda slike Vidojevog groba, kao i njegove sahrane i cveća koje su ožalošćena porodica i prijatelji doneli na sahranu.

- Odmah nakon sahrane, kada se sama vratila na grob svog supruga, Nikolina je zatražila od prijatelja koji ju je držao za ruku da ne padne da fotografiše cveće i vence njenim telefonom, kako bi imala te fotografije.- Ona stalno gleda te slike venaca, buketa. To je toliko potresno. Samo plače i doziva Vidoja. To ju je baš slomilo. Iako su joj prijatelji savetovali da te slike obriše, jer joj se zbog toga stanje pogoršava, ona za to ne želi da čuje. Jako se povukla u sebe, baš nas sve zabrinjava. Uskoro će i 40 dana, valjda će se nakon toga vratiti u normalu. Mora, ako ništa drugo, a onda bar zbog dece, koja su jako vezana za majku. Ona je stopirala i sve radove na novoj vili u Zagrebu, nije joj ni do čega i ne želi uopšte time da se bavi. Više joj ništa nije važno sad kad nema njenog Vidoja - završava naš izvor.

GLEDA STARE SLIKE, STALNO PLAČE Nikolina neutešna nakon rezultata Vidojeve obdukcije, prekinula gradnju vile u Zagrebu

Printscreen

 

Podsetimo, Nikolina je upravo od medija i saznala da je njen suprug Vidoje preminuo usled zapaljenja srčanog mišića, najverovatnije virusnog porekla, kao i da je bio u stanju teške alkoholisanosti i pod dejstvom lekova iz grupe sedativa, što su pokazali rezultati obdukcije Instituta za sudsku medicinu.

- Nemam nikakav komentar na to i hvala vam mnogo - rekla je Nikolina.

JOVANA JEREMIĆ JEDVA OBUZDALA GRUDI Voditeljka vozila rolere u topu sa duboki dekolteom

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading