OTVORILA DUŠU Dragica Radosavljević Cakana nikada iskrenije o privatnom životu
Pink printskrin

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana pre 15 godina suočila se sa teškim momentom u životu kada je njena ćerka sa porodicom napustila Srbiju.

Pročitajte još: Bred Pit TUŽIO Anđelinu Džoli: Optužbe su ozbiljne, pominje se i uništavanje "porodičnog" biznisa zbog ovog RUSKOG MILIJARDERA.

OTVORILA DUŠU Dragica Radosavljević Cakana nikada iskrenije o privatnom životu

Printscreen

 

- Bilo je jako teško, te scene ne mogu da zaboravim i uvek mi stoje kao rupa u grudima. Stresno je, užasno je stresno. Da je otišla samo sa mužem ja bih možda lakše prihvatila, ali troje male dece i ona... Naravno, ja sam znala da idu gde je super, gde su pozvani imaju posao sve je na tacni, ali meni su oni nedostajali - iskreno priča Cakana.

Cakani je tada, kao i sada, najveću podršku pružao suprug Nebojša, sa kojim je počela da živi kada je njena ćerka iz prvog braka bila u pubertetu, međutim nikada nisu imali problema sa slaganjem.

- Ona je imala 16 godina kada smo Nebojša i ja počeli da živim zajedno i odmah je to prihvatila. Oni su se oduvek voleli. Marija je odrasla u ljubavi između njenog oca i mene, mi smo se rastali kada smo shvatili da nema te ljubavi da nismo više tako vezani, a da naše dete neće da pati. Marija to nikad nije osetila. Imamo svi dobar i korektan odnos - ispričala je u emisiji "Grand Magazin".

OTVORILA DUŠU Dragica Radosavljević Cakana nikada iskrenije o privatnom životu

Printscreen

 

Na njenu veliku radost, najstariji unuci, Dunja i Uroš, vratili su se da žive u Beograd, dok su ćerka i zet sa najmađom ćerkom još uvek u Moskvi, ali pevačica se nada da će se i oni uskoro vratiti u domovinu.

- Važno je da su Dunja i Uroš tu. Oni imaju preko 20 godina, ali ja se osećam kao da su oni još mala deca kojima sam ja potrebna - priznaje Cakana.

ŠVERCOVALA SAM PELENE I NIJE ME SRAMOTA Jelena Bačić Alimpić osvrnula se na život koji je provela van Srbije

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading