ONA JE SKROMNA I NORMALNA DEVOJKA Suzana Jovanović konačno priznala u kakvom je odnosu sa snajkom (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Snaja Suzane Jovanović dospela je u centar pažnje, a sad je otrkiven i odnos između svekrve i nje.

Pročitajte još: Bred Pit pati od NEIZLEČIVE BOLESTI: Nema LEKA ni TERAPIJE koja može da mu pomogne!

ONA JE SKROMNA I NORMALNA DEVOJKA Suzana Jovanović konačno priznala u kakvom je odnosu sa snajkom (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Krajem maja su Suzana Jovanović i Saša Popović organizovalu glamuroznu svadbu pevačicinom sinu, na gala proslavi pojavilo se sam krem naše estrade. Roditelji su obradovali mladence stanom u elitnom naselju. Danijel je odveo svoju uzabranicu pred oltar, a majka Suzana ima samo reči hvale za svoju snaju.

- Ona je toliko jednostavna devojka da se sa njom nikada nije nazirao nikakav problem. Kada je neko skroman, jednostavan i normalan, onda ništa nije teško. Vredna je jako, i pažljiva. U početku sam joj davala savete vezano za Danijela, kako šta treba da uradi ili ne treba, ali to su sve sitnice. Kao i svaka majka mislim na dobrobit dece i njihovu sreću jer, ipak, mi smo najsrećniji kada se oni lepo slažu - rekla je Suzana za portal Republika.rs

Mladi par upoznao se na poslu, tačnije u “Grandu”, gde je Danijel zaposlen kao ton-majstor, a Tijana radi kao šminkerka. 

Tijana nije samo kreativna, već i obrazovana mlada žena, o čemu svedoči i informacija na njenom profilu da je diplomirani ekonomista.

“Snajka”, napisala je kratko Suzana, uz zajedničku fotografiju sa svadbe, na kojoj su zagrljene i nasmejane, a među brojnim čestitkama moglo se pročitati: “Srećna je kakvu svekrvu ima.”

 

 

DOK BRENA NASTUPA, ON SE PROVODI Evo šta radi Viktor Živojinović dok mu roditelji nisu kod kuće

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading