OGROMNA SVOTA NOVCA JE U PITANJU Otkriveno kome je Šerif Konjević prepisao bogatstvo i celokupnu imovinu
Foto: Printscreen/instagram

Pevač Šerif Konjević veliku popularnost je dostigao numerama „Pusti me već jednom“, „Koliko plavo nebo je“, „Vijenčanica“, a nije nepoznanica i da je najveći bakšiš zarađivao upravo tim pesmama.

Naime, pevač je bogatstvo i imovinu koju je stekao tokom dugogodišnje karijere prepisao ženi koju najviše voli, svojoj supruzi Kaniti. 

- Ja svoju ženu volim naviše na svetu. Sve što imam ostavio sam njoj. Uvek govorimo o nekim materijalnim stvarima, a ja sve što sam stekao u životu njoj sam prepisao. Ona je to zaslužila - kaže Šerif Konjević i dodaje da je ona ta koja vodi brigu o svemu:

OGROMNA SVOTA NOVCA JE U PITANJU Otkriveno kome je Šerif Konjević prepisao bogatstvo i celokupnu imovinu

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Volim ljude koji su konkretni i koji ništa u životu ne pričaju suvišno. Ne priča ništa suvišno, vodi računa o meni, o mom stajlingu. Kroz život sam se naslušao raznih jezika, daj malo da uživamo - kaže Konjević.

Podsetimo, pevač je imao još jedan brak. On je bio oženjen Jasnom, koja se posle Šerifa udala za njegovog kolegu Nina Rešića.

ON JE OMALOVAŽIO ZASTAVU I DRŽAVU Novi žestoki udar na Darka Lazića, strasti se ne smiruju nakon pevačevog bahatog ponašanja

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading