MOJ ŽIVOT JE U KOFERIMA Mirka Vasiljević otvorila dušu i priznala kako živi sa fudbalerom Vujadinom Savićem
Printscreen Paparazzo Lov

Glumica Mirka Vasiljević progovorila je o životu van Srbije, svoje četvoro dece i praćenju nevenčanog supruga Vujadina Savića u selidbama širom sveta.

Pročitajte još: Porotnik OTVORIO dušu nakon suđenja Depa i Herd: "Kakva luda žena! Reći ću vam TAČNO u kom trenutku smo shvatili da LAŽE!"

Alo

 

- Moj život je u koferima. U koferima je od moje 19. godine. Ali, još koju godinu samo, to je to. Nije mi to naporno. Šta da radimo, to je naš život. Mi tako funkcionišemo. To je za dobrobit porodice. To je Vujadinov posao, mi smo tu da ga podržimo, da ga ispratimo - rekla je Mirka Vasiljević.

- Treniraju mi najviše živce! (smeh) Treninge sam malo zapostavila. Sa bebom je to sad malo... Nije nemoguće, naravno, kad se čovek dobro organizuje, ali u inostranstvu smo potpuno sami sa decom, nemamo nikakvu pomoć. Nemamo ni bake, ni deke, ni rođake, nikoga ko može da bude sat, dva, tri sa decom. Tamo ne stižem to, ovde sam stizala - istakla je Mirka, poznata po ulogama u ostvarenjima "Ljubav, navika, panika" i "Mi nismo anđeli 2" - rekla je glumica.

Foto: Alo!

 

- Često se vraćam u Srbiju, ne "puca" me nostalgija. Ima prednosti život u inostranstvu, recimo upoznavanje nove kulture, novog jezika, novi kontakti, ljudi... To je veliko bogatstvo. Promena jako prija, odgovara. E, druga stvar je što ne možete da "pustite korene", to nije tvoja zemlja, tu ste privremeno - navodi glumica za Blic.

Alo

 

MOJI RODITELJI SU DIZALI KREDITE ZBOG MENE! Šokantna ispovest Aleksandre Mladenović, pevačica ogolila dušu

Komentari (0)

Loading