SEKLI SU ME NAŽIVO, ON JE IMAO REANIMACIJU Jelena Bačić Alimpić prisetila se traumatičnog iskustva
Printscreen

Jelena Bačić Alimpić godinama je bila jedno od najpopularnijih TV lica, a nakon što se povukla sa malih ekrana, posvetila se pisanju romana.

Koliko je vezana za svoju decu Jelena je u više navrata javno govorila, a sad je otkrila da imala težak porođaj, te da joj je sin umalo umro pri rođenju.

SEKLI SU ME NAŽIVO, ON JE IMAO REANIMACIJU Jelena Bačić Alimpić prisetila se traumatičnog iskustva

Foto: Printscreen/instagram

 

-Ponosna sam na svoje dvoje dece, za svaku majku je rođenje njene dece nešto najlepše u životu. Njihov dolazak na svet bio je dramatičan, pomalo užasan, kao i sve u mom životu. Ništa kod mene nije normalno, pa ni to. Imala sam jako tešku trudnoću s Markom, te je on rođen sa Apgar skorom jedan kroz jedan, a to znači da nije disao, da su ga reanimirali, mene su naživo isekli celu, davana nam je indukcija na nestručan način, ja mogu samo bogu i doktorkama Gordani i Radojki da zahvalim što smo danas živi- rekla je ona, i dodala:

Preporučujemo:

Njene HITOVE su svi obožavali, ali se povukla na VRHUNCU slave: Pevačica sada izgleda POTPUNO drugačije i bavi se DRUGIM poslom

-  Njima ću biti zahvalna dokle god sam živa. Tri dana se nije znalo hoće li Marko preživeti, bio je u inkubatoru, ali eto, kažem, bogu hvala. Danas je on, što se kaže, zdrava oženjena momčina! Dunja je poranila dve nedelje, pa se skoro rodila u kolima. Porađala sam se na parkingu, tako da, šta da kažem, sem da kod mene nikad ništa nije normalno.

SOFIJA MILOŠEVIĆ ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE U kostimu žena-mačka, manekenka je oduševila javnost (FOTO)

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading