OŽENIO SE BIVŠI SUPRUG EMINE JAHOVIĆ Gala svadba u Rimu, izabranica je dve decenije mlađa od njega, a evo i detalja (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Bivši muž pevačice Emine Jahović, Mustafa Sandal oženio se danas u Rimu dve decenije mlađom Melisom Sutšurup.

Zaljubljeni i srećni Melis i Mustafa odlučili su da posle intimne ceremonije večanja u Amabasadi Turske u Rimu, prirede i gala svadbu koja će trajati čak tri dana.

Pročitajte još: Njene HITOVE su svi obožavali, ali se povukla na VRHUNCU slave: Pevačica sada izgleda POTPUNO drugačije i bavi se DRUGIM poslom

Naime, velika proslava koja će trajati dva dana od 10. do 12. juna odigraće se u luksuznom hotelu u letovalištu Marmaris za 80 ljudi, prenose domaći mediji.

 

 

Par će 10. juna organizovati "grčko veče" u restoranu hotela, narednog dana će imati venčanje u bašti istog, a potom će se sa gostima spustiti do plaže gde će se održati zabava. Venčanje će se završiti s divnim ručkom narednog jutra, navodi se u pozivnici. Naravno, sve troškove snosiće Sandal, pa će gostima organizovati, kako prevoz, tako i smeštaj, piše magazin "Hello"

 

 

Melis i Mustafa u vezi su pune tri godine, a verili su u februaru i to u strogoj tajnosti. Fotografije sa veridbe otkrile su lepe vesti i najavile svadbu koja se sa nestrpljenjem iščekuje.

NIJE USPELA! Aleksandra Prijović se večeras javno obratila svima nakon nepravde koja joj je učinjena

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sara

06.06.2022 15:45

Dzaba ti sve pare,kad si prostakusa i dziberka, bez manira