OSTAVILA BEZ TEKSTA SVE PRISUTNE Snežana Borjan u skroz providnoj haljini na venčanju Kaće i Gobelje, šlic do gu*e, a tek kad je okrenula leđa (VIDEO)
Printscreen

Katarina Grujić i Marko Gobeljić su nakon ceremonije venčanja u Hramu Svetog Save organizovali gala proslavu u jednom prestoničkom hotelu, a prisutan je i veliki broj poznatih ličnosti iz sveta sporta, muzike, kulture, a tu je i Snežana Borjan, dugogodišnja prijateljica poznate pevačice.

Naime, Snežana se pojavila u krajnje neobičnoj i ekstravagantnoj haljini koja je optočena kristalima i koja je takođe providna, a mnogi su se zapitali da li nešto nosi ispod nje.

Verujemo da su sve oči uprte u nju nakon što je pojavila budući da haljina više otkriva nego što pokriva, a vama ostavljamo da pogledate kreaciju supruge golmana i kapitena Crvene Zvezde.

Podsetimo, među prvima na venčanje došli su Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, a posle njih došli su Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Zlata Petrović, Tamara Milutinović, Svetlana i Anastasija Ražnatović i mnogi drugi.

POJAVIO SE SNIMAK PRVOG PLESA KAĆE I GOBELJE Emotivne scene raznežile sve prisutne, a evo i uz koju poznatu baladu su mladenci zaplesali 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading