SLOBA OPET PIŠE, PA BRIŠE Pevač ovim potezom pokazao neviđenu sujetu prema Kiji Kockar, sve isplivalo (VIDEO)
prntscreen Pink, Alo.rs

Na novonastalu neprijatnu situaciju koja se desila pevačici Kiji Kockar oko izdavanja svog prvenca albuma i sabotiranja istog, pozvan je i njen kolega i bivši suprug, Sloba Radanović da prokomentariše situaciju.

Naime, Sloba je objavio niz storija gde u jednom, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, ismeva suze njegove bivše supruge. Storiji su izašli u vreme Kijinog lajva gde je kroz suze ispričala šta joj se desilo i dobila ogromnu podršku.

Da li Sloba ovim potezom ponovo koristi niske i perfidne trikove osobi koju je već javno prevario i ponizio pred milionima gledalaca?

Sloba se nije javljao na telefon, već njegova partnerka koja je rekla da on može ove navode da prokomentariše ali smo ostali bez odgovora i sa rečenicom “Javiće vam se Sloba kasnije”, a potom u drugom pozivu, kad su se storiji pomenuli, od nje smo čuli sledeće.

- Znaš ti odlično da ništa nije ni kačeno a ni brisano, ‘ajde ćao! - drskim tonom je rekla novinarima i spustio slušalicu.

Međutim, odmah nakon čak prvog poziva, sporni storiji su obrisani, ali zašto i zbog kog razloga ako nisu bili zlonamerni i kako onda “ništa nije brisano ni kačeno” ?

Podsetimo, Sloba je svoju partnerku Jelenu Đuričanin upoznao dok je još bila udata za drugog čoveka kojem je rodila dvoje dece, ali to im očigledno nije smetalo da započnu vezu. Jelena je, kako drugi mediji navode, vodila fan grupu Luna i Sloba i podrzavala prevaru koju je Radanović priredio Kiji Kockar, što celu stvar čini još bizarnijom.

PRETI DA POKORI TRENDING Kija Kockar izbacila novu pesmu, a naziv numere nikoga ne ostavlja ravnodušnim

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Ana

02.06.2022 19:05

Balvan ostaje balvan-bez stava i karaktera!Kad u obilazak manastira prati te licno obezbeđenje sta reci-I djavo bi da bude svetac!

Lili

02.06.2022 19:48

Sloba je zvezda sa hitovima i koncertima, koga briga za kepeca

Suzana

02.06.2022 22:49

Dobro se setili novinari da gaze ovo đubre od čoveka koji je operisan od stida, plakaće i on smejaćemo se i mi njegovih suza, čovek koji ne zahvalan, jer ta Kija koja mu je bila žena i koojoj se on danas smeje ona ga je terala i gurala u pinkove zvezde i zvezde granda da nije bilo te Kije da ga odvedw za BG sedeo bi danas pored mamice, nek se stidi taj debelo kožac

Vesna

02.06.2022 23:06

Ovo dvoje nikako da se odlepe jedno od drugog! Izmedju ljubavi i mrznje je tanka linija ali ovi dokazuju da ljubav kad predje u mrznju postaje beskrajna.