OTKRIVENA TAJNA Evo ko je dizajnirao hit haljinu Nataše Bekvalac kojom je sve oduševila!
Foto: ATA Images

Pop zvezda Nataša Bekvalac sinoć se na gradskom događaju pojavila u haljini iz najnovije kolekcije svoje sestre Kristine koja nosi naziv "Amulet".

Pročitajte još: Muškarci su UZDISALI za njenim stasom: Opasna Nikita je bila žena LEDENE lepote, danas ima 51 godinu, i sve je, samo ne FATALNA zavodnica

Efektna zelena boja komada sa dubokim izrezom u kom bi se svaka žena osećala kao zvezda večeri najavljuje izlazak kolekcije mlađe sestre Bekvalac u saradnji sa jednim domaćim brendom.

Kolekcija AMULET je nastala iz zajedničke želje dve dizajnerke da osnaže žene i istaknu važnost njene uloge u današnjem društvu. Žena po svojoj prirodi čuva, neguje i bira najbolje za partnera, decu, prijatelje i porodicu a ponekad u svemu tome zapostavlja sebe.

Ivana i Kristina ovom kolekcijom žele da podstaknu žene da sebe stave na prvo mesto jer kako bi bile dobre drugima, moraju biti dobre sebi. Svaka žena u sebi nosi amajliju i treba da prihvati sav veličanstveni haos koji je čini, sve nesavršenosti su njena snaga i njeno samopouzdanje će biti u svom punom sjaju kada to uoči.

OTKRIVENA TAJNA Evo ko je dizajnirao hit haljinu Nataše Bekvalac kojom je sve oduševila!

Foto: ATA Images

 

Amulet je limitirana serija luksuznih komada garderobe u čiju je ručnu izradu utkano mnogo ljubavi, pažnje i strpljenja. Kolekciju čini sedam look-ova od kojih se pojedinačni komadi mogu međusobno kombinovati u skladu sa afinitetima žena. Dominantna boja je zelena - koja asocira na sreću koju nam donosi život.

ULEPŠAVAŠ MI DANE I ŽIVOT Nikola Kojo u zagrljaju druge žene, fotografija zapalila društvene mreže

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading