ON JE BRUKA I SRAMOTA Kebina ljubavnica razvezala jezik, javno obelodanila njegove mesečne prihode, a evo i koliko pevač plaća alimentaciju
Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Javnost je već uveliko upoznata sa činjenicom da folk pevač Dragan Kojić Keba ima vanbračnu ćerku Inu koju je dobio iz veze sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremović.

Naime, Ljiljana je u jednoj emisiji otkrila da Keba iako zarađuje desetine hiljada dolara mesečno, za alimentaciju izdvaja tek 150 evra.

- Apsolutno da nemaju kontakt osim toga što je izdržava. Uplaćuje svakog određenog datuma u mesecu određen iznos, ni dan ranije, ni dan kasnije, ni dinar manje, ni dinar više. Ja sam se tu povukla, oni to rade nezavisno od mene. Taj iznos je sud naložio. Prvi iznos je bio do sedme godine, drugi od sedme godine do srednje škole i sad je drugačiji iznos dok studira. To nikada nije poravnato kako treba. Ja imam otvorene sve njegove račune, vidim da mu više puta tokom meseca legne i po nekoliko desetina hiljada dolara, a sud naloži da plaća alimentaciju 150 evra. U jednom mesecu, imam dokument da je zaradio 80.000 dolara, a plaća alimentaciju 150 evra - ispričala je Ljiljana i dodaje da smatra da je Keba pokazao da je zao.

ON JE BRUKA I SRAMOTA Kebina ljubavnica razvezala jezik, javno obelodanila njegove mesečne prihode, a evo i koliko pevač plaća alimentaciju

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Njegova bruka i sramota nije što je zao, već što je takav. Ovo mi je već u 21 veku malo čudno. On je pokazao da je zao - rekla je Ljiljana.

Podsetimo, Ljiljana je u više navrata rekla da njhova ćerka Ina ne želi nikakav kontakt sa svojim ocem jer je gledala kako njena majka pati godinama, ali i kako je on sam svoje dete odbacio.

NEPRIJATNO MI JE, ŠTA DA RADIM Pevačica konačno progovorila o intimnom odnosu sa Breninim sinom, javno obelodanila sve

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Ccc

31.05.2022 18:02

Prvo i osnovno, dete se ne pravi sa ozenjenim. Drugo, kada vec ne umes da se sacuvas, ne znas za antibebi pilule, onda valjda znas za kondom. Trece, i ako se desi, postoji abortus. Bas da ne bi upropastila detetu zivot, a koliko vidim i sebi, posto godinama "patis". Jedino zlo koje postoji ovde je vasa glupost. Pazljivo se bira ko ce biti otac, a pre sve onaj muskarac koji to ZELI. Jer kao sto zene biraju da li hoce ili nece, tako i oni imaju to pravo. Tako da, ne kukaj za pare jadnice.

Tijana

01.06.2022 07:38

Na silu se nista ne moze, pa ni ocinska ljubav! Poruka za sve zene koje radjaju decu sa ozenjenim muskarcima bez njihove saglasnosti!

Majat

01.06.2022 09:38

U svoj prici, meni je zao te devojke. Moji roditelji su bili vencani pa je posle razvoda moj otac izbegavao da placa alimentaciju. Islo je do te mere da je, kada bi ga moja mama tuzila zbog neplacanja on bi napustio posao i otisao negde drugde da radi. Bilo je to vreme ex Yu, kada se posao mogao lakse naci. Nikad mi ni dinara nije dao jer je moja mama na kraju odustala da ga tuzi, nije imala volje ni sredstava. Tesko je kada znate da smetate sopstvenom roditelju, da ste mu teret, da bi naradije da se niste ni rodili.