ISTETOVIRAO IME VOZAČA NA RUCI Gudelj ovim gestom oduševio javnost, fudbaler se ne razdvaja od njega, upoznao ga i sa Anastasijom
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Nemanja Gudelj istetovirao je ime svog prijatelja i asistensta Rašida Riverčafa na ruci.

Naime, fudbaler Sevilje nigde ne ide bez svog najboljeg prijatelja koji ga je i dovezao iz Španije u Beograd za rođendan devojke Anastasije Ražnatović.

- Cela porodica Gudelj obožava Rašida i doživljava ga kao člana familije. Koliko ga vole, pokazuje i to što su Nemanja i njegov brat Dragi istetovirali njegovo ime na ruci! I Ražnatovići su ga super prihvatili, posebno Anastasija, koja mu je dala nadimak Raša - priča izvor i otkriva kako su slavni srpski fudbaler i Meksikanac započeli prijateljstvo:

Kad je Nemanja počeo da igra u Holandiji, upoznao je Rašida, koji mu je bio asistent na treninzima. Odmah su se zbližili. Kad god je Gudelj menjao klub, njegov prijatelj je išao s njim. Postao mu je i lični asistent... Nerazdvojni su! - dodaje izvor.

Podsetimo, Nemanja i Anastasija su prethodnih dana obilazili beogradske klubove, a s njima je sve vreme bio Rašid. Ne samo što ih je vozio do lokala već se i provodio s njima.

NE PRAVITE SE BLESAVI Oglasila se ćerka Đorđa Balaševića nakon optužbi da je njena porodica kriva za uklanjanje Jutjub kanala poznate grupe

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading