PRŠTI NA SVE STRANE! Zorica Marković šokirala izjavom, upražnjava se*s više nego ikad, ali jednu stvar nije smela da otkriva
Alo

Zorica Marković otkrila je u jednoj emisiji da joj ljubav cveta, te da u ljubavnim igrarijama sada uživa više nego ikad.

Naime, pevčaica se uz to osvrnula i na koleginice koje se operišu, pa je dodala da njoj ne pada na pamet da menja nešto na sebi, te da ne voli ni kada ima veštačku kosu.

- Kad vodim ljubav sa svojim dragim, sve se bojim da ne pomisli da imam kraste zbog nadogradnje, pa ja to skidam - kaže Zorica.

PRŠTI NA SVE STRANE! Zorica Marković šokirala izjavom, upražnjava se*s više nego ikad, ali jednu stvar nije smela da otkriva

Printscreen

 

Ona je otkrila da je u vezi bez obaveza sa dobrostojećim pedesetogodišnjakom, koji se bavi preozbiljnim poslom.

- Ne smem da otkrivam ko je on, jer se bavi preozbiljnim poslom. Našli smo se, jer smo veliki prijatelji, tu smo i tu dobru i u zlu. I on je meni uvek prioritet. Mada sam ja njemu rekla, nema spavanja kod mene, da ti peglam i perem neću, plati pomoćnicu. Kad je seks, može kod tebe, nije problem. To pršti na sve strane - kaže Zorica Marković.

- Nakon operacije naučila sam da živim punim plućima, tako da upražnjavam s*ks i vodimo ljubav više sad, nego pre operacije - kaže Zorica Marković.

OVO NIJE USPELA NI MARIJA ŠERIFOVIĆ Konstraktin uspeh se beleži po čitavom svetu, stigli zvanični rezultati, a najveći šok je ova država

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading