DEČKO SNEŽANE ĐURIŠIĆ UHVAĆEN SA DRUGOM Koleginica pevačice zatekla šokantan prizor: Ljubi je u automobilu
Alo!/Nenad Vujanović

Partner pevačice Snežane Đurišić, ginekolog Vanja Milošević prošle nedelje uhvaćen je u društvu atraktivne plavuše sa kojom je, prema rečima izvora, bio i te kako prisan.

Naime, jedna Snežanina koleginica je otkrila šta se desilo između Miloševića i nepoznate plavuše. Ona je, kako kaže, zatekla neočekivani prizor na parkingu beogradskog aerodroma.

- Zna Vanja da doveze Snešku na aerodrom, kada ide ona na neku tezgu, a u poslednje vreme je počeo i da je prati na nastupima. Uvek deluju kao skladan par koji se poštuje i voli. Onda sam se prošle nedelje šokirala. Vidim, staju kola, izlaze njih dvoje i neka plava žena, nešto im objašnjava, Sneža kreće ka aerodromskoj zgradi, Vanja nastavlja razgovor sa tom ženom, i u momentu ubacuje glavu u auto i ljubi je, rekla bih u obraz. Mislim, može da bude prijateljica, može da mu bude i rođaka, bilo ko, ali što se nije poljubio sa njom pred Snežom, nego je čekao da ona ode da bi je poljubio? Tu mi je nešto bilo čudno. Kažem, možda tu nema ništa, ali mi je bilo čudno. Meni je bilo glupo da pitam Snežu ko je ta žena, ispalo bi da tračarim i da se mešam – ispričala je jedna Đurišićkina koleginica za Svet.

Pročitajte još: Da li je prepoznajete? Važila je za NAJZGODINIJU pevačicu koja se pojavila na estradi, bila je u grupi sa SESTROM, a dan danas je prava BOMBA

Vanja je s druge strane rekao da se ne seća osobe i situacije iako se desila pre desetak dana.

DEČKO SNEŽANE ĐURIŠIĆ UHVAĆEN SA DRUGOM Koleginica pevačice zatekla šokantan prizor: Ljubi je u automobilu

Alo!/Nenad Vujanović

 

Inače, Vanju su na početku veze sa Snežanom prozivali zbog prepiske sa izvesnom devojkom, ali je on tvrdio da su poruke lažne i da će sve prijaviti policiji. Ni posle toga, ogovaranja i podmetanja nisu prestala, a priča se da su izvesne pevačice pokušale da ga preotmu Snežani Đurišić koja se uvek, damski držala po strani.

SUPRUG IH OSTAVIO Pevačicu Anu Štajdohar muž je napustio, a evo i zašto

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading