LEGENDARNI PEVAČ SNIMIO PESMU POSVEĆENU MERIMI NJEGOMIR Ne može da preboli njenu smrt, ovako će večno živeti (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Pevač Slavko Banjac snimio je pesmu koju je posvetio Merimi Njegomir.

Vest da je Merima Njegomir bolesna i u teškom stanju, mnoge je neprijatno iznenadila, ali ipak nadali su se da će biti bolje, nažalost nije. Merimina smrt pogodila je ne samo njenu porodicu i estradu, već i čitavu javnost koja ju je volela.

Počitajte još: Retko ko zna da je on sin legendarnog glumca Milenka Zablaćanskog: Svako veče ga gledate na malim ekranima u ovoj HIT SERIJI

Foto: Youtube/Printscreen

 

Slavko Banjac pre svega je bio veliki Merimin prijatelj, a sada je odlučio da će u njenu čast snimiti i pesmu.

Dakle, reč je o pesmi ''Prašina'', koju su zajedno preslušavali, a Merima ga je nagovarala da je snimi, što će on sada i uraditi i istu posvetiti njoj.

- Uradio sam pesmu koja je posvećena Merimi Njegomir. Nažalost povod je jako neprijatan, ali to je delić poštovanja prema toj velikoj ženi i umetnici. Pesma je poprilično teška, poprilično jaka i zahtevna. Pesma se zove "Prašina" i jako se ponosim zbog toga. Ta žena je zaslužila mnogo, otišao mi je dragi prijatelj - rekao je Slavko i dodao:

Foto: Youtube/Printscreen

 

- To je snimljeno zato što je Merima želela da ja tu pesmu snimim. Još za života Meriminog smo je preslušavali kao demo i ja sam rekao: "Mama, ovo je teško, težak je tekst. Ne mogu samo da pevam balade", a ona mi je rekla kako moram to da snimim. Kada se sve ovo dogodilo, odlučio sam da je uradim i posvetim njoj - ispričao je pevač, prenosi Pink.

NE MOGU VIŠE DA UVLAČIM STOMAK! Ćerka Harisa Džinović ne prestaje da šokira javnost

 

Komentari (0)

Loading