POKAZALA NOVOG DEČKA Bivša partnerka srpskog pevača zapalila društvene mreže, okačila sliku Italijana (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Bivša devojka pevača Vladana Savića, Jovana Jocić, pokazala novog dečka.

Pevač Magla benda, Vladan Savić sve je iznenadio kada je na društvenim mrežama saopštio da se rastaje od dugogodišnje devojke Jovane Jocić sa kojom ima ćerku.

Foto: Printscreen/instagram

 

Pročitajte još: Ne biste je prepoznali SIGURNO, fotografija je STARA 24 GODINE: Evo kako je Nataša Bekvalac izgledala PRE početka muzičke karijere

Vest o prekidu njihovog emotivnog odnosa iznenadila je zapravo sve, a Jovana je sada otkrila kako je rastanak uticao na nju, ali i priznala da ima novog dečka koji je Italijan.

Foto: Printscreen/instagram

 

Jovana  je na svom Instagramu odgovarala na pitanja pratilaca i tom prilikom otkrila kako podnosi to što njena ćerka ne raste sa oba roditelja.

- Jako teško. Najveći životni poraz mi je što nisam uspela da sačuvam porodicu na okupu. Ali oboje dajemo sve od sebe da Anđa bude jako srećno dete - napisala je Jocićeva. 

Jovanu su i upitali da li je njen novi dečko Italijan, na šta je ona odgovorila potvrdno i podelila njegovu sliku.

Njeni pratioci su na kraju zatražili su i savet od nje kako da se najlakše preboli raskid, na šta je ona imala neočekivan odgovor.

- Sve je individualno. Kod mene je generalno takva situacija da kad dođe do momenta prekida, to znači da sam duži period odbolovala tog nekiog i sam prekid ne bude previše značajan - napisala je Jovana.

JOVANA I ŽELJKO GLEDALI UŽIVO LIGU ŠAMPIONA Voditeljka je objavila na svo profilu fotografiju, a evo koji detalj nikome nije promakao 

 

Komentari (0)

Loading