NEKIMA JE MOŽDA TO FASCINANTNO... Katarina Grujić otkrila da ne voli što je žena fudbalera, pa priznala šta joj najteže pada
ATA Images

Katarina Grujić uživa u skladnom braku sa Markom Gobeljićem sa kojim je nedavnod obila ćerkicu Katju, a sada je pevačica otkrila da ne voli što je žena fudbalera.

- Ljudima je to kao fascinantno kao biti žena fudbalera. Možda je to vređanje jer većina žena od fudbalera ima svoje ime i prezime i svoje zanimanje ili karijeru, a i da nema, domaćica je i to je neki posao. Samo je udata za tog svog čoveka, ima decu ili šta god. Nema potrebe tako to etiketirati- objasnila je Kaća, pa otkrila šta joj najteže pada.

ATA Images

 

- Dresove ne peremo kod kuće, tako da nemam obaveze (smeh). Šalu na stranu, jedino što mi smeta kod njegovog posla jesu ti karantini koje ima i po 3 puta nedeljno, a ja kako radim svakog vikenda često smo odvojeni. Ali dobro, onda se nekako više uželimo jedno drugog pa je i slađe kada se vidimo- rekla je ona u ''Kontra show-u''.

PUKLA SAM PREVIŠE PARA, ALI NE ŽALIM Kaća Grujić za Alo! otkriva ko će uveseljavati goste na njenoj svadbi, a i za kolege je imala jasnu poruku

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading