POKAZALA RASKOŠ U KOJEM ŽIVI Emina Jahović nakon razvoda sa Mustafom otišla u podstanare, a sada je otvorila vrata novog doma (FOTO)
Alo/Vladimir Markovic

Nakon razvoda od Mustafe Sandala, Emina Jahović otišla je u podstanare, a da još uvek živi na visokoj nozi svedoče njene objave na Instagramu. Naime, pevačica je sa pratiocima podelila gotovo svaki kutak luksuznog stana u kojem živi, a prizori su raspametili korisnike društvenih mreža.

Foto: Printscreen/instagram

 

Sa terase se pruža božanstven pogled na Bosfor i drugu obalu Istanbula, dvorište vrvi od mirisnog mediteranskog rastinja, a sve prostorije su elegantne, romantične i uređene sa suptilnom dozom luksuza. Po objavama na Instagramu lako se može zaključiti da njen dom u glavnom gradu Turske odiše modernim izrazima, svedenim dizajnom i prefinjenim minimalizmom.

Foto: Printscreen/instagram

 

Prirodna svetlost i bela boja koja dominira od poda do plafona imaju neverovatnu moć u oblikovanju enterijera, što dokazuje i ovaj primer. Posebna priča su biljke, važan detalj u svakoj prostoriji.

- Da li postoji osoba na svetu koja ovoliko voli cveće- napisala je Emina pored fotografija gde su u prvom planu prelepi buketi.

Foto: Printscreen/instagram

 

Dnevna soba je prostrana i prozračna, glavna zvezda hodnika je pod od belog mermera, dok je vrt pun zelenila. Zastakljena vrata koja dele stan od dvorišta „čuvaju“ mala stabla maslina u saksijama, na koje je Emina veoma ponosna.

Podsetimo, dok je bila u braku sa Mustafom živeli su u vili u elitnom delu grada, vrednoj 700.000 evra, a Emina i turska zvezda još uvek su na sudu zbog neisplaćenih alimentacija za koje ga je tužila.

SVE SMO MI KU*VE Eva Ras razvezala jezik o elitnoj prostituciji

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading