KOLUMNA MILIJA ČOLIĆA Osa u oku i đavo među...
Dejan Milićević

U izdanju, reklo bi se simbolično, „T Musica“ mlada zvezda „Granda“ Tea Tairović objavila je devet pesama i spotova. U trendingu na Jutjubu nalaze se već tri pesme, a Tairovićeva je zakazala nastupe do leta 2023. godine.

Tea je od 2017. godine aktivna članica srpske estradne scene, ali svoj posao je sve do 2021. radila prilično diskretno i iz senke. Prošlog leta snimila je megahit sumnjivog žanra „Hajde“. U medijima je završio njen erotski snimak na kome odlično radi one stvari o kojima moralni samo šapuću i rodila se turbo-mega-giga-treš zvezda. Na krilima hita kosmičkih razmera zbog kog je postala i „kraljica bakšiša“, stamena, putena i drusna Tea ovog proleća objavila je album. Tokom proteklih pet godina snimila je čak 16 singlova, od kojih su šest dueti. Najpoznatiji su onaj sa pokojnim Šabanom Šaulićem i Tviter hit „Brat na brata“ sa Ivanom Krunić. Sve to vreme Tea Tairović se tražila kako žanrovski, tako i estetski i konačno je uspela da nađe svoj prepoznatljiv i jedinstven stil. Ne pamtim da se neka pevačica ovako jasno i iskreno profilisala još od pojavljivanja Stojanke Novaković Stoje, koja je dve hiljaditih napravila pravu muzičku folk revoluciju.

KOLUMNA MILIJA ČOLIĆA Osa u oku i đavo među...

Printscreen

 

Album „Balkanija“ potpisuju Jelena Trifunović, Daniel Ganev, autor hita „Žena od sultana“ iz susedne Bugarske, Bojan Vasić i Marko Cvetković. Melodiju za pesmu „Dubai“, koju bih okarakterisao kao himnu savremene erotske pečalbe, napisala je Ronela Hajati, ovogodišnja predstavnica Albanije na Evroviziji. Od devet numera, šest je kao tekstopisac potpisala Tea Tairović. Tri u kolaboraciji sa Trifunovićevom, a tri samostalno.

Iako sebe predstavlja kao pevačicu koja ujedinjuje Balkan mašući zastavama svih naroda ovog poluostrva, ovaj album nema dublji koncept. Tea je praktično publici dala jednu te istu pesmu, sa devet estetski sličnih spotova, gotovo identičnim koreografijama kojima je okosnica trbušni ples i devet različitih brusthaltera koje u spotovima nosi.

KOLUMNA MILIJA ČOLIĆA Osa u oku i đavo među...

Foto: Printscreen/instagram

 

Tea Tairović je iskrena u svom nastupu. Uživa u svojih pet minuta slave. I dalje deluje iz senke, ne petlja se u aktuelna šou-biznis pitanja. U Tei postoji nešto autohtono estradno, pa u jednom spotu čak i peva sa mikrofonom koji ima gajtan. U moru urbanih, Tea nas vraća u vreme pevačica koje se gledaju, slušaju i o kojima se sanjaju seksualnu snovi. Tea insistira na svom seksepilu i oblinama. Ona mrda kukovima i trese grudima. Ona peva ljubavne pesme u kojima je alfa ženka koja zavodi, voli ili pati za isključivo zauzetim muškarcem.

Tea u sebi ima osu i đavola. Osa joj je u oku, a đavo među nogama. Dopala vam se ili ne, Tea ne ostavlja mesta za ravnodušnost. Ona je trenutno kraljica muzičkog treša i kiča koji se sluša i gleda. Jedva čekam njen nastup u Beogradu, koji je zakazan za sledeću nedelju.

ISCURILA SKANDALOZNA FOTKA Kemiš navalio na Vesnu Zmijanac, počeli da se strasno ljube (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading