KOLO ISPRED LJUTICE BOGDANA I PUCANJE U JABUKU Anastasija dobila nesvakidašnju čestitku za rođendan i to od njega, a pevačicina reakcija govori sve
Printscreen

Veza Anastasija Ražnatović i Nemanje Gudelja je već neko vreme pod lupom javnosti, a svi čekaju kada će doći momenat da se i Cecina ćerkina uda, a sudeći po objavama na društvenoj mreži Instagram, takav ishod bi uskoro mogao da se desi, a sama Anastasija je najviše podgrejala sumnje.

Naime, Anastasiji je prijatelj i frizer Stevan Radivojević uputio čestitku uz zanimljivu poruku, koju je pevačica izgleda oberučke prihvatila:

Printscreen

 

- Tasona, da se svakog rođendana provodiš kao ovde! Da igramo u kolo ispred Ljutice Bogdana i da pucamo u jabuku - napisao je on aludirajući na svadbu, a ona je odgovorila:

- Ahahahaha! Može! - dopalo se Ražnatovićevoj.

Nemanjin brat Dragi Anastasiju već oslovlja sa snajkić, te je jasno koliko je njihova veza ozbiljna.

Podsetimo, Anastasija Ražnatović danas proslavlja 24. rođendan, a glavni gosti su joj dečko Nemanja Gudelj i njegova porodica sa kojom je stigao u Anastasijin dom da upozna njenu majku Cecu i ostale članove familije.

OGLASIO SE I MILOMIR MARIĆ Nakon što je Jovana Jeremić javno obelodanila razloge prekida saradnje sa njim, poznati novinar nije mogao da ćuti

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading