MERLIN PI*A I SE*E PO SRBIMA! Aca Lukas ekskluzivno za Alo! o skandaloznom ponašanju kolege
Foto: Alo/ilustracija

Dino Merlin ponovo se našao u centru skandala kada je na proslavi Dana nezavisnosti Crne Gore ogrnuo zastavu ove zemlje i održao emotivni govor i time pokazao da ima dvostruke aršine.

Naime, mnogima je zapao za oko ovaj Merlinov postupak s obzirom na to da je 2015. godine na koncertima u Srbiji sprskom narodu zabranio unošenje srpskih zastava.

Reakcije estradnih ličnosti na ovu temu ne prestaju, a sada se za Alo! oglasila i najveća regionalna muška zvezda Aca Lukas, koji je prokomentarisao ponašanje kolege iz susedne države.

MERLIN PI*A I SE*E PO SRBIMA! Aca Lukas ekskluzivno za Alo! o skandaloznom ponašanju kolege

Foto: Alo/ilustracija

 

- Pa ja mislim da bi sada trebalo da zakaže još koncerata u Beogradu i da proda ne tri, nego još šest Arena, jer mi Srbi mnogo volimo da idemo tamo gde nam neko piša po glavi - rekao je Aca, poznat po britkom jeziku, pa nastavio:

- Ja sam i tada javno rekao da idem i da pravim koncerte u svakom ćošku planete jer se nikada nisam deklarisao kao on i nipodaštavao bilo koji narod, i ni za jedan narod nisam rekao da su psi. Ne pravim klasifikaciju ljudi po narodnosti ili veroispovesti. On je izjavljivao šta je izjavljivao i smatram da je licemerno da posle takvih izjava ide i tim istim ljudima pravi koncert, ali on je jednostavno znao da u ovom narodu ima toliko mazohista koji će zdušno doći baš tamo da im se on lično posere po glavama - rekao je Lukas, koji ne osporava Merlinov talenat i uspeh.

MERLIN PI*A I SE*E PO SRBIMA! Aca Lukas ekskluzivno za Alo! o skandaloznom ponašanju kolege

Alo

 

- Lično ga smatram velikim umetnikom i protiv njegovih koncerata bilo gde nemam ništa, to je njegovo pravo, a i njegov obraz. A ovo se ipak tiče naših ljudi, a bogami i velikog dela naše estrade koja ima dodatno zanimanje koje se zove uvlačenje u guzicu svakom popularnom ko dođe sa strane, ne bi li ih nesrećne neko uslikao kako su bili na koncertu - nije štedeo nikoga pevač.

- Što se tiče ovog slučaja sa zastavama, svaka njemu čast kada je procenio da ima s kim da se sprda! Možda sledeći put u Beogradu zatraži da mu dođu svi na koncert goli, možda i tako napuni salu jer u nas je budala uvek bilo i biće. Ja nisam! - zaključio je Lukas za Alo!.

POKRAO JE SRBIJU, TREBA MU ZABRANITI ULAZAK Zorica, Saša i Era o skandaloznom ponašanju Dina Merlina, otkrili nepoznate detalje

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Vesna

26.05.2022 08:34

Tom bosanskom smradu treba zabraniti ulazak u Srbiju, djukela jedna

MMMMMM

26.05.2022 09:49

Merlin je otrcani balija. Ne treba ga spominjati i kada idemo u WC.

Maria

26.05.2022 11:03

A sta cemo sa onima koji takvom smradu idu na koncert?!? To je veci problem od njega takvog kakav jeste.Bravo Aco!

Dzoni

26.05.2022 16:08

Merlin je smrad iz sela dosao u grad...to je primitivac obicni...

Maja

26.05.2022 16:57

Nit sam isla niti cu!Ne zaboravljam sta je pricao i smorila bih se posle 15 min muzike njegove.Volim dobar nas narodnjak