PRIJAVILA GA ZA NASILJE, PA POVUKLA TUŽBU Nikola Rađen progovorio o skandalu sa pevačicom i dodao u kakvim su odnosima
Printscreen/Pink.rs

Proslavljeni vaterpolista, Nikola Rađen, poslednja dva meseca jedna je od glavnih tema javnosti, i to kada je njegova izabranica, pevačica Milica Ristić, javno progovorila o nasilnom ponašanju koje je doživela od njega.

Pročitajte još: Ko je SRPKINJA pored Šeron Stoun koju naziva KUMČETOM? MILUTINOVA ćerka našla se među svetskom elitom, tvrdi da joj je OTAC najveći uzor

Dakle, radnica pumpe pozvala je oko 5 ujutru 1. aprila policiju i lekare Hitne pomoći jer je kod njih na pumpu došla Ristićeva u krvavoj haljini sa povredama na licu i zatražila pomoć jer ju je Rađen, prema njenim rečima, pretukao u stanu na Starom gradu.

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, na nedavnom saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, pevačica je okrenula ploču i izjavila da ne želi krivično da goni svog vanbračnog partnera i da je sve što se sve što je među njima bilo toga dana incident koji se nikada pre, a ni kasnije nije dogodio.

Rađen je, gostujući u jednoj emisiji, progovorio upravo o ovom nemilom događaju.

- Manje lepe vesti su, nažalost, deo jedne karijere, kao i porazi i pobede, u sportskom smislu. To što se desilo je sada iza nas, najbitnije je da se to završilo i da smo mi nastavili dalje. Ja bih samo toliko rekao o tom slučaju, ali mislim da ima mnogo lepših tema za razgovor, nego ta, koja je još uvek aktuelna, ali opet kažem, mi smo nastavili dalje i to je iza nas - priča Rađen, pa nastavlja:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Svaka javna ličnost ima dobre i manje dobre situacije u svojoj karijeri, to je jednostavno deo svake javne ličnosti u Srbiji. Mi smo, onako, fanatična nacija i često volimo da predimenzioniramo stvari, ali Bože moj... Mislim da je najbitnije da svaka ličnost bude realna i priča u svoje ime, i da bude spremna na sve što se dešava, jer jedino tako možemo da rešimo i prevaziđemo tu situaciju. Sada je sve u redu - zakljućuje vaterpolista. 

BAHATO IGNORISAO POLICIJU Sergej Trifunović isključen iz saobraćaja, glumac ponovo pravi haos po Beogradu

Komentari (0)

Loading