ZAVIRITE U DVORAC DRAGANE MIRKOVIĆ OD 50 MILIONA EVRA Velelepno zdanje jedno od najlepših u Austriji, ima skoro 250 prozora, a to nije kraj luksuzu
Foto: Printscreen/instagram

Kupovali su sve što im se dopalo u bilo kojem trenutku. Unikatne predmete su uglavnom kupovali u Italiji.

Folk zvezda Dragana Mirković sa mužem Tonijem i decom, Manuelom i Markom, živi u Beču, u velelepnom dvorcu od 50 miliona evra.

Pročitajte još: Legendarnu glumicu Dušicu Žegarac život nije mazio: Retko ko zna da joj je porodica završila na GOLOM OTOKU, a ovo je razlog

Foto: Printscreen/instagram

 

Jedna od najzanimljivijih činjenica zapravo i jeste da je u zamku živela Marija Tereza, koja je krajem 17. veka često boravila u njemu. Ebenfurt je zamak nadoak Beča u kome je pevačica Dragana Mirković našla oazu mira.

Dvorac u potpunosti nije renovira, baš iz razloga što je pevačica želela da sve bude autentično, i da ostavi najlepše čari svega toga. Dragana svoj privatni život ne eskponira javno, ali nije odolela da pokaže istorijsko zdanje, na koje je veoma ponosna. 

Foto: Printscreen/instagram

 

Enterijer dvorca su ona i njen suprug Toni zajedno sređivali, a odabirom nameštaja se, uglavnom, on bavio. Unikatne predmete su uglavnom kupovali u Italiji, ali nisu birali određeni motiv ili temu, već ono što im se dopadalo u određenom trenutku.

Pevačica je posebno je ponosna na kupatilo koje je kompletno ukrašeno Svarovski kristalima, sa antičkim motivima, Versače komoda daje posebnu notu svemu tome. 

Foto: Printscreen/instagram

 

Dvorac poseduje balsku dvoranu, gde pevačica i njena porodica organizuju porodične proslave, a radi se i na muzeju, u sklopu imanja, koji će pogodite šta, uskoro biti otvoren za posetioce. 

Govoreći o svojoj luksuznoj nekretnini, Dragana je jednom prilikom istakla da ne zna kokliko je soba u njenom domu, ali je poznato da dvorac ima čak 235 prozora.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ne znam tačno, ali ima ih mnogo. Tu su i ogromne sale koje zauzimaju čitavo krilo, a neke čak i dva. Na drugom spratu, u delu zamka u kojem planiramo da živimo, nalazi se velika balska dvorana. Deo prvog sprata želimo da pretvorimo u muzej i otvorimo za posetioce i školske ekskurzije, ali ne nameravamo da naplaćujemo ulaz. Neophodna je i restauracija slike na plafonu, što zahteva vreme, za šta će biti zaduženi pravi umetnici - rekla je Dragana jednom prilikom.

Poseban Draganin kutak jeste galerija u kojoj se nalaze sve uspomene koje je stekla tokom karijere, od nagrada do poklona fanova, što za nju ima posebnu sentimentalnu vrednost. 

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, Draganin dom je ranije želeo da kupi šeik za čak 200 miliona evra, ali je Dragana ljubazno odbila njegovu ponudu.

DELI KOMPLIMENTE ŽENAMA, BILO JE TEŠKO Supruga Milana Kalinića prvi put progovorila detaljima iz braka sa voditeljem, a ovo je prava istina

 

Komentari (0)

Loading