NE ZNAM ŠTA DA OČEKUJEM Marija Mikić se pred porođaj obratila partneru, njene reči nikoga ne ostavljaju ravnodušnim
Foto: Printscreen/instagram

Marija Mikić sitno broji do porođaja, a koliko su joj emocije izražene tokom trudnoće pevačica je i sama u nekoliko navrata isticala. Ona je sada želela da javno izjavi ljubav svom partneru, Jovanu Pantiću, i istakne koliko joj je on važna osoba u životu.

- Ti mali što sam te upoznala nasred ulice. Nisi bio nešto posebno učtiv sa svojim komentarima i nastupom, nisi me oduševio. Još jedno lepo lice, sa još lepšim osmehom. Dok ti čovek ne upozna dušu. E, tu već sve staje - napisala je Marija na svom Instagram profilu, i dodala:

- Tvoj svaki korak u životu bio je borba da bi danas bio baš to što jesi, zauvek nasmejani dečak. Drugačiji od svih. Glasniji. Lucidan. Neukrotiv. Hrabar. Odlučan. Gde drugi nisu smeli nogom, ti si išao glavom. I sad, evo, dok se priblažava dolazak ove male, ne znam šta da očekujem da će sve pokupiti od tebe. Samo ti znaš da nosiš i spojiš nespojivo. Valjda će naslediti sve to i biti kao ti, posebna na svoj način. Eto, to želim. I da ume da nas nasmeje kao ti mene. Voli te tvoje magare. 

 

NE ZNAM ŠTA DA OČEKUJEM Marija Mikić se pred porođaj obratila partneru, njene reči nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevačice Milica Todorović i Milena Ćeranić među prvima su sa oduševljenjem komentarisale koleginicu objavu. 

CRNOGORSKU ZASTAVU ZAGRLIO, SRPSKU ZABRANIO Dino Merlin nastupao na proslavi Dana nezavisnosti Crne Gore i svojim postupkom zgrozio narod

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading