LETI NAJDRAŽI MOJ Objava Ane Bekute na dan Mrkinog rođendana sve rasplakala, pevačica je beskrajno tužna, a reči kidaju dušu
E stock

Na Novom groblju u centru Beograda održan je pomen povodom šest meseci od smrti Milutina Mrkonjića Mrke, a Ana Bekuta se oglasila tim povodom na svom Instagramu.

Naime, pevačica je napisala emotivnu poruku čestitavši svom preminulom partneru rođendan, a njene reči kidaju dušu.

- Danas je Milutinov 80. rođendan. Ne mogu da ne zamišljam kako bi današnji dan izgledao da je bilo još samo malo sreće i vremena. Šta bih kuvala, šta bih večeras pevala, bismo li bili nervozni i u koju bi kafanu pozvali sve njegove prijatelje. U koju kafanu bi mogli svi da stanemo? Prošlo je skoro šest meseci otkako je otišao i svaki je dan dug kao godina. Ne volim da patetišem, pa ću ovu objavu da posvetim slavljenju njegovog života; njegovog plodnog, srećnog i ispunjenog života u kojem je stekao desetine prijatelja, izgradio desetine mostova, učinio bezbroj dela ljubavi i čovečnosti. I ništa od tog nije učinio da bi jednog dana bio u carstvu nebeskom, kako to, možda, rade veliki vernici. Sve dobro što je učinio Milutin učinio je zato što je to bilo u njegovoj prirodi - ne očekujući nikakvu nagradu u ovom životu, a ni posle njega. Beskrajno sam tužna ovog dana, ali sam beskrajno ponosna što sam s njim delila život, učila od njega, i kako je često govorio, činila ga srećnim. Najdraži moj, leti. Raduj se. Ja verujem i znam da si dobio nagradu za svako delo ljubavi koje si učinio - napisala je Bekuta i sve rasplakala.

Podsetimo, Ana je u više navrata istakla kako je veoma skrhana nakon njegove smrti.

VELIKA MISTERIJA Ovaj bizaran detalj na spomeniku Milutinu Mrkonjiću tek sad je primećen, otkriveno i čemu služi

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading