DA ŽIVIMO OD MUZIKE, NE BI SE HLEBA NAJELI Frontmen Beogradskog sindikata otvoreno o situaciji na estradi
TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Feđa Dimović, frontmen grupe "Beogradski sindikat" istakao je da se članovi hip-hop sastava muzikom bave iz ljubavi prema muzici, ali i ljudima, kao i da od toga ne mogu da žive, već svi imaju svoja zanimanja.

- Beogradski sindkikat ne živi od muzike, mi svi imamo svoje profesije. Verovatno kada bismo živeli od muzike, ne bi se hleba najeli i verovatno nam bavljenje tim drugim profesijama oduzima vreme da se bavimo ovim stvarima, i onda je večita borba naći neki balans - rekao je Feđa na konferenciji za medije povodom velikog koncerta koji će održati 11. juna na Tašmajdanu.

DA ŽIVIMO OD MUZIKE, NE BI SE HLEBA NAJELI Frontmen Beogradskog sindikata otvoreno o situaciji na estradi

TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

 

Dimović je istakao da je za njih bavljenje muzikom ljubav, ali i žrva.

- To je i ljubav, slobodno mogu da kažem i žrtva, jer smo mi zbog nekih stavova koje smo izražavali u našoj muzici, ne mogu da kažem stradali, ali smo imali poteškoća na nekim drugim poljima. Ili su nas neke stvari obišle ili smo morali mnogo više da radimo i da se trudimo da bi se dokazali. Znam da su moji drugari imači slične situacije, čak i članovi porodica.  Mnogo je ljubavi tu uloženo, isključivo samo ljubav ne samo prema muzici, nego i prema narodu, jer mi mnogo toga radimo zbog ljudi - ispirčao je fronfmen Beogradskog sindikata i dodao da uprkos svemu, nikada nisu razmiljali da odustanu.

- Nikada nije bila ideja da se odustane od toga. Prvi ja imam želju, u tm nekim situacijama, da se još više borim, ali da tu ima nekih razmišljanja da nekada neka nepravda zaboli, da peče, da se teško nositi sa tim, to svakako - rekao je Feđa.

MASA LJUDI ZATVORILA ULICU Aca Lukas napravio je totalnu pometnju u Nemačkoj (FOTO)

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading