ODSEKLE SU OČI, UŠI I POLA GLAVE, A MENE PROZIVAJU Goca Božinovska odgovorila na uvrede  zbog botoksa koji je uradila
Foto: Printscreen/instagram

Kao i mnoge njene koleginice, i Goca Božinovska se podvrgla tretmanima podmlađivanja, a nakon što je ubrizgala botoks pevačica je naišla na žestoke osude. 

Printscreen Premijera

 

Goca je otkrila da nije očekivala negativne komentare, s obzirom da je prvi put sa 57 godina otišla na taj vid tretmana, a onda je žestoko oplela po mladim devojakama koje estetskim zahvatima promene lični opis.

-Ja nikada nijednu estetsku operaciju nisam imala da bih pričala o tome. Kao glavu da su mi odsekli što sam otišla na malo osveženje lica. Ove sve mlade devojke totalno su izoperisane, odsekle su uši, oči i pola glave i stavile najveće silikone u si*e, izgledaju Bože sačuvaj, a svi se zakačili za mene zbog botoksa. Izluđuju me svi koji me prozivaju - rekla je Goca za Star i dodala:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Eto, htela sam da vidim kako to izgleda kad malo osvežim lice botoksom i to minimalnom dozom i moram da kažem da sam zadovoljna. To sam uradila na preporuku i nisam se pokajala. Samo želim da delujem sveže i mlađe i to sam nadam se i postigla. To što sam baka ne znači da treba da se zapustim. Nikada ništa nisam radila od tih plastičnih operacija jer imam strah i ovaj botoks sam jedva preživela. Kriva sam možda što sam stavila fotografije sa intervencije, ali da li je to razlog da me linčuju sada? Samo pričaju kako sam otišla na remont, a to je budalaština.

ALEKSANDRA BEZ ISAKA U PARIZU Pevačica otputovala u grad ljubavi, pa otkrila zbog čega joj društvo nije pravio dečko

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading