KITILI SU ME ZLATOM, DOBIJALA SAM AUTOMOBILE I NOVAC Sara Reljić za Alo! o najvećem bakšišu, izboru za mis, i emotivnom statusu
Foto: Printscreen/instagram

Sara Reljić uspela je da kao jako mlada ostvari veliki uspeh u pevačkoj, ali i u manekenskoj karijeri, a sada je pevačica za Alo! otkrila kakvi su joj novi poslovni planovi, zbog čega nema emotivnog partnera, kao i koji je najveći bakšiš koji je dobila na privatnim proslavama.

- Mnogi misle da je pevačima lako i da je naš novac lako zarađen, zapravo, ja trenutno nastupam sa gipsom na ruci. Pevači često budu u situaciji da moraju da pevaju kada prolaze kroz najteže životne situacije, a neretko i propuste važne trenutke sa porodicom jer tog dana moraju da rade. Ja sam odabrala profesiju koju volim, trudim se da sva emotivna rastrojstva lečim pesmom i kada stanem  na binu sve zaboravljam- rekla je na samom početku razgovora Sara, koja ne krije da na proslavama dobija ogromne bakšiše.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nedavno se dogodila situacija da mi je čovek umesto novca, kao bakšiš dao ključeve od automobila. To sam, naravno, vratila. Mnogi ljudi kada daju sav novac iz džepa, a pogodi ih pesma poklanjaju različite stvari, ali ja to ne prihvatam jer znam da su pod dejstvom alkohola, i da će se verovatno sutradan kajati. Novac prihvatam, i nakit, pošto mi i to često poklanjaju -iskrena je bila Reljćeva koja je otkrila da se u potpunosti posvetila karijeri.

Foto: Printscreen/instagram

 

Jako sam zadovoljna što mi karijera ide u ovom pravcu, nikada nisam želela da se gradim na osnovu skandala i uverena sam da je upravo moja dobra reputacija jedan od razloga zbog kojeg su me pozvali da učestvujem u Internacionalnom izboru za Mis kao predstavnica Srbije. Planiram da se i u budućnosti bavim manekenstvom, ali i pevanjem. Uskoro objavljujem novu pesmu, baladu za koju sam sama pisala i muziku i tekst – otkrila je za Alo! pevačica i priznala da zbog poslovnih obaveza nema vremena za ljubav.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nemam vremena da se posvetim partneru, a ne volim površne odnose i onda mi je lakše da budem sama. Kada naiđe neko ko će me razumeti i sa kim ću se slagati, upustiću se u odnos, do tada mi je bolje da budem sama. Iskreno, ne vidim sebe pored osobe koja radi od devet do pet, mislim da samo neko ko ima sličnu profesiju može da razume moja stalna odsustva i putovanja – zaključila je pevačica.

OLIVERA JE PROTIV SRBIJE Lukas prokomentarisao Jadrankino pojavljivanje na RTS-u

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Sezontije Prvi

21.05.2022 20:00

Stvarno vam je teško da vozite najskuplje automobile, da kupujete najskuplje stanove, da živite u vilama od po nekoliko miliona, da letujete na Maldivima i Karibima, da ne znate da spremite ručak, da jedete po restoranima, da se bavite...

Vesna

21.05.2022 23:13

Sere mi se id ovih pevaljki koje veze sa pevanjem nemaju i glumataju nesto, uzas jedan u kakvom svetu mediokriteta zivimo