MILIZAM Proradio crveni tepih
Dejan Milićević

Nisam od onih koji misle da je korona prošla, da je nema i da se sve vratilo u normalu iz vremena pre 6. marta 2020. godine. Mišljenja sam da smo samo naučili da živimo sa kovidom 19, a to se naravno najbolje vidi po načinu na koji ovog proleća živi srpski šou-biznis.

U protekloj nedelji bio sam na čak četiri prestonička događaja. Estrada je prodisala, počela da živi i da izlazi, a pozivnice za crveni tepih svakodnevno stižu. Na tepihu gužva, a on, iako crvene boje, dodatno pocrveni zbog onih koji njime gaze. Masku preko lica gotovo da niko nema, ali na javnoj sceni masku sa svog lica niko nije skinuo. Lažni osmeh, srdačnost i oduševljenje krasi svako lice, čak i ono koje nema ličnost.

MILIZAM Proradio crveni tepih

Dejan Milićević

 

Išao sam na dva modna događaja i sedeo u prvom redu. Gužva ispred ulaza na obe revije upućivala je na to da se garderoba nakon nje deli džabe jer drugačije se ne može opisati najezda i kusog i repatog. Nakon revija sam shvatio da dve godine nije bilo masovnih okupljanja i da Beograđani nisu imali prilike da dokažu da su između ostalog i stručnjaci za modu pa ih više od političke i epidemiološke situacije interesuje šta će se nositi ove sezone.

Na otvaranju konceptualne prodavnice u jednom od najpopularnijih tržnih centara, koji je naravno dobio i lažnu dojavu o bombi, bio je fin svet. Tamo sam i sreo osobu koja očima ne može da me vidi, kao i ja nju, pa sam shvatio da je u šou-biznisu najvažnije da sa onim preko puta gajite ista osećanja. Kada me je videla da ulazim, jer sam malo kasnio, osobetina me je pogledom ranila u koleno. Ipak, nastavio sam da hodam i nisam se okrenuo, jer nikada ne treba okretati glavu bez pravog razloga. Na istom događaju sreo sam i glumicu u vrlo smešnom izdanju, ali neću vam otkriti o čemu je reč jer o tome ćete tek čitati u Alo! novinama. Verujte mi, uz fotografije koje budem objavio i vi ćete se zabaviti.

Četvrti događaj na kom sam bio možda mi je najviše i prijao. Promocija jednog novog napitka okupila je najvažnije influensere današnjice od kojih sa mnom govori i javlja mi se samo jedna influenserka iz Novog Sada. Video sam i jednog „kolegu“ koji nigde godinama ne radi, ali se propisno bez pozivnice pojavljuje na svim dešavanjima u gradu. On je nešto nalik maskoti crvenih tepiha, ali u onom negativnom smislu. Šunja se po sali, besplatno jede i pije, a na kraju uzme i po dve kese promo poklona. Zbog takvih za novinare govore da su gladni, žedni i da se biju za poklone koji su uglavnom hemijska olovka, promo sveska ili proizvod koji se promoviše u znatno manjem pakovanju od onog koji je u prodaji.

Ponovo je proradio crveni tepih, pa očekujte još ovakvih izveštaja. Do sledeće šetnje po njemu srdačno vas pozravljam.

POSLE DESET DANA VEZE MI JE KUPILA DVA PARFEMA Isak otkrio čime ga je Aleksandra oduševila, pa progovorio o upoznavanju porodice

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading