KAJA U NAJSKUPLJEM HOTELU U DUBAIJU Pevačica odvela dečka na putovanje od 10.000 evra, ovako ga je iznenadila
Alo.rs

Nakon što je nekoliko njenih prijatelja bilo uhapšeno zbog podvođenja devojaka, ime Kaje Ostojić povezivano je sa elitnom prostitucijom, a kako bi se sklonila od svog haosa koji je okružuje, pevačica je otputovala u Dubai.

Pevačica je rešila da tri godine ljubavi sa fudbalerom proslavi u luksuznom hotelu i časti dečka Matea Pavlovića odmorom u Dubaiu od 10.000 evra.

Na egzotičnoj destinaciji Kaja uživa u sunčnim danima, a koliko joj promena sredine prija svedoče njene objave na društvenim mrežama. 

KAJA U NAJSKUPLJEM HOTELU U DUBAIJU Pevačica odvela dečka na putovanje od 10.000 evra, ovako ga je iznenadila

Foto: Printscreen/instagram

 

- Kaja je želela da iznenadi Matea na godišnjicu veze. Planirala je da mu kupi sat, ali se na kraju odlučila za romantično putovanje. Pošto zbog poslovnih obaveza dugo nisu mogli da putuju, Kaja je odlučila da odreši kesu i rezervisala je jedan od najskupljih hotela u Dubaiju - započinje izvor blizak paru i dodaje da pevačica nije htela da kaže fudbaleru gde idu, već mu je samo rekla da se spakuje i obavezno ponese kupaći:

Pročitajte još: Trampova POBEDA ju je UNIŠTILA: Endi Mekdauel progovorila o ozbiljnom napadu panike, "Od straha sam PALA NA POD"

- Danima ju je pitao gde putuju, ali je ona ćutala. Tek kada su došli na aerodrom, Mateo je shvatio da idu u Dubai. Kada su stigli u hotel, bio je fasciniran raskoši i glamurom. Zna on da je Kaja džek, ali je ponovo uspela da ga iznenadi!

Čim su stigli u Dubai, Kaja i Mateo su pozirali za Instagram. Pevačica je i javno pokazala koliko voli fudbalera, pa je pored njihove slike napisala: "Moje sunce, moj mesec!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

TRANSFER GODINE Zgodni supermodel se vraća na male ekrane, postaje voditeljka ove emisije

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
sals kg

20.05.2022 19:34

Savetujwm svim devojkama da se bave onim poslom i da budu u katalogu ako mislite da budete bitne u Srbiji.