SAMA SVOJ MAJSTOR Seka Aleksić za Alo! progovorila o novom albumu, braku sa Veljkom i poklonu koji je dobila za rođendan
Promo

Promo

 

Pevačica Svetlana Seka Aleksić odavno je sjaj i svetlost prestonice zamenila mirnim životom u Staroj Pazovi, gde u porodičnom domu sa suprugom Veljkom Piljkićem odgaja sinove Jakova i Jovana.

U Beograd dolazi kada joj to obaveze nalažu, poput one kada je promovisala novi album „Bioskop“ u jednoj sali za filmske projekcije. Tada je u intervjuu za Alo! govorila o svom novom albumu, karijeri i skladnom braku sa Veljkom koji traje 13 godina. Osim toga, Seka je ispričala i na koji način brine o kokoškama koje je tražila od supruga za rođendan, a priznala je i da sama čisti kokošinjac u kojem njene koke borave.

- U kokošinjcu se snalazim kao svaka kokoška. Odavno sam želela da imamo razne životinje. Sinovi su išli kod jedne bake da gledaju koke i konje. Posle pasa su došle koke, a posle koka će doći patke, guske, ćurke. Sama čistim kokošinjac kao što sama čistim i svoj dom. Uđem i lopatam kao prava domaćica iako mnogi misle da imam nekog ko to radi umesto mene - kazala je pevačica, kojoj koleginice nisu inspiracija za imena ovih dvorišnih ljubimaca.

Promo

 

 - Nikada ne bih kokoškama dala imena svojih koleginica. Možda bi to bilo zabavno i smešno, ali ja svoje koleginice volim i moje razmišljanje ne ide u tom pravcu niti mi je to ikada palo na pamet - rekla je Aleksićeva za Alo!.

Saradnja sa Veljkom na snimanju spota za pesmu „Rane“ za Seku je bila jedino logično rešenje, ali kako je objasnila, supruga je morala malo da ubeđuje da ponovo stane pred kamere.

Pročitajte još: Trampova POBEDA ju je UNIŠTILA: Endi Mekdauel progovorila o ozbiljnom napadu panike, "Od straha sam PALA NA POD"

- Snimanje pesama i spotova nije bilo naporno jer sam vrlo organizovana osoba koja sve uradi na vreme i ništa mi nije teško. Vredna sam, volim muziku i srećna sam što su ove pesme ovakve kakve jesu. Birala sam ih zajedno sa Veljkom i saradnicima. Kada budem izašla na teren i u klubove, znaću pravu sliku - rekla je Seka, pa otkrila kako je ubedila supruga da bude u njenom novom spotu.

Promo

 

- Lepo sam ga zamolila, ali dodatno su ga ubedili saradnici. Znala sam da neće želeti da bude u spotu jer ne voli da se eksponira. Potpuno ga razumem i podržavam. Ipak, bio nam je potreban muškarac kao on, da je krupniji, sa takvom kosom i bradom. Zamisao su bili prisniji kadrovi i rekla sam da to ne mogu da uradim ni sa kim sem sa njim. Čast mi je što je pristao, mi smo u braku 13 godina. U našem braku je sve skladno jer imamo neograničeno razumevanje i poverenje. Kod nas nema ljubomore i ne pravimo glupe situacije jedno drugom. Moj brak je dosadan jer nema trzavica - ispričala je pevačica.

Pored promocije novih pesama i unapred zakazanih nastupa, Aleksićeva je najavila veliki koncert u Štark areni.  

- Trudnički dani i pandemija koronavirusa su se u mom slučaju spojili, pa sam se malo ušuškala. Nisam se umorila od muzike i volim svoj posao, samo mi nekada treba pauza od dve nedelje, mesec dana. Planiram da održim koncert u Areni možda već i na jesen - rekla je pevačica.

Promo

 

ZADNJICA OD 30.000 EVRA Tamara Đurić pokazala g*zu, starleta objavila eksplicitan snimak (VIDEO)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading