Trideset godina razlike za kompozitora i pevačicu nije prepreka: Dišu kao jedno, a sad su dobili i neočekivano priznanje
Promo

Kompozitor i tekstopisac Steva Simeunović, koji je već decenijama jedan od najvećih hitmejkera na estradi, pre nekoliko godina oženio se mladom pevačicom Zoranom, koja od tada ponosno nosi njegovo prezime, a nedavno je objavila i debi album simboličnog naziva "Prvi", na kome je njen suprug glavni autor. Par koji je, uprkos razlici od 30 godina, veoma skladan i složan, nagrađen je nedavno u Nišu priznanjima koja nose imena Car Konstantin i Carica Teodora - on je dobio nagradu za dugogodišnji rad na estradi, a Zorana za otkriće godine.

Trideset godina razlike za kompozitora i pevačicu nije prepreka: Dišu kao jedno, a sad su dobili i neočekivano priznanje

Promo

 

Mlada pevačica bila je počastvovana, kako zbog sebe, tako i zbog supruga.

- Da smo u Americi, Steva bi bio najveća zvezda, koja ne bi više ni morala da radi. Na ovoj dodeli sam se prvi put osećala rame uz rame sa Stevom, gledala sam često priznanja koja je dobijao, ponosila se i jedva čekala da se i moja nalaze na istoj polici kao njegova. Ponosna sam na dosadašnji rad i način na koji gradim karijeru. Priznajem da bih volela da se Steva sada malo odmori od svega, i od pisanja i od studijskog posla, i da ja radim za nas, ali ništa od toga, jer je muzika njegov pokretač. Razliku u godinama zaista ne osećam, jer je on pun energije - rekla je Zorana, a to je i on potvrdio:

- Za muziku sam uvek inspirisan, a pogotovo otkad sam sa Zoranom, ona mi daje snagu i ništa mi nije teško.

Podsetimo, na Zoraninom albumu nalazi se i pesma "Gram", koju je snimila u duetu sa Anom Bekutom, a na spektakularnoj promociji početkom maja okupio se krem naše estrade. 

EVO KO JE SNAJKA SUZANE JOVANOVIĆ Danijel upoznao Tijanu na poslu, a evo čime se ona bavi

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading