POJAVILE SE I KUME NA SVADBI Ceca i Viki se skockale od glave do pete, a evo koja pevačica je samo projurila kolima
Nedeljko Kiš/Alo!

Nakon Lepe Brene stigla je i pevačica Maja Marijana koja je odabrala zmijski print haljine i priznala da je mladencima donela kovertu, kao i da često hvata bidermajer ali da joj je dosta braka.

 

Posle nje došla je pevačica Svetlana Ceca Ražnatović. Ona je samo kolima projurila, a na venčanje je došla u zelenom odelu i sa dubokim dekolteom u prvom planu.

Takođe i Cecina kuma, Viki Miljković došla je na svadbu Popovićevog sina.

 

- Kada je veselje, ja sam uvek spremna. Najbolje je uvek dati novac da uzmu šta im odgovara. Postoji jedan recept srećnog braka - ljubav i poverenje, a mislim da ljubavi ima i da će poverenje izgraditi kroz vreme. Treba da postoji otvoren odnos - istakla je Viki i dodala da mladu ne poznaje i da će je sada upoznati, kao i da će Danijel odrastao uz njih.

Podsetimo, porodica Popović odabrala je najskuplji meni, od 85 evra po osobi, gde će se naći bogato posluženje. Gostima će biti posluženo više od 20 vrsta sireva, pršute, domaći proizvodi, nekoliko vrsta mesa, pečenje, morski plodovi, prilagođena ishrana (veganska i vegeterijanska), kao i najskuplja vina i žestine. Budući supružnici uveliko žive zajedno, a obe porodice se lepo slažu.

 

ZABLISTALA Lepa Brena pojavila se na venčanju sina Saše Popovića i Suzane, pa otkrila da li će zapevati (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading