CECIN BIVŠI SMUVAO PEVAČICU I BIVŠU ZADRUGARKU? Isplivala intimna fotografija, Bogdan ne skida osmeh sa lica, a evo o kome je reč (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Bogdan Srejović i Ceca Ražnatović nedavno su okončali jednogodišnju vezu, a ako je sudeći po fotografiji koja je isplivala na mrežama, Bogdan je nastavio da baca oko na pevačice.

Naime, pevačica i bivša zadrugarka Sandra Čaprić podelila je sa svojim pratiocima fotografiju, povodom njegovog rođendana, na kojoj se nalazi u Bogdanovom zagrljaju, dok se istovremeno drže za ruke.

Printscreen

 

Srejović i pevačica nisu skidali osmeh sa lica, a da li je Sandra samo bila pozvana da peva ili između njih ima nešto više ostaje nam da saznamo.

Podsetimo, nakon raskida Bogdan i Ceca su vrlo brzo nastavili sa svakodnevnim životom, a javnost je počela sa nagađanjima da li je Srejović već našao novu devojku. Iako se Bogdan nije izjašnjavao na tu temu, mediji su ga dovodili u vezu sa raznim lepoticama.

ŠTA RADE POPOVIĆI TIK PRED GALA SVADBU Saša imao samo jednu molbu, a evo i koji pevač je prvi stigao u njihov dom na Bežaniji

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading