Saša
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Suzana Jovanović i Saša Popović danas prave gala slavlje u jednom prestoničkom restoranu jer se njihov stariji sin Danijel ženi dugogodišnjom izabranicom Tijanom.

Naime, pred kućom Popovica je trenutno mirno, u kuću je pristigla agencija koja se bavi cvetnom dekoracijom. Komšije kažu da su Suzana i Saša jako uzbuđeni i da se vesele što im se ženi sin. Od jutros nisu izlazili, juče su bili zauzeti pripremama.

NAJSKUPLJI MENI I BOGATO POSLUŽENJE Uzbuđenje u domu Saše i Suzane, sve je spremno za današnju gala svadbu, a ovo su zvanice

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

Inače, mladenci i njihovi roditelji su brinuli o svakom detalju, pa su se odlučili da veselje bude upriličeno radnim danom zbog toga što su pevači angažovani vikendom po raznim svirkama.

Porodica Popović odabrala je najskuplji meni, od 85 evra po osobi, gde će se naći bogato posluženje. Gostima će biti posluženo više od 20 vrsta sireva, pršute, domaći proizvodi, nekoliko vrsta mesa, pečenje, morski plodovi, prilagođena ishrana (veganska i vegeterijanska), kao i najskuplja vina i žestine. Sala će biti dekorisana po njihovoj želji. Budući supružnici uveliko žive zajedno, a obe porodice se lepo slažu.

Očekuje se i više od 300 zvanica, najviše pevača sa estrade.

MOGLO JE DA DOĐE DO KULMINACIJE Prvi zajednički intervju Uraganki nakon vesti o raspadu, pevačice otkrile sve, a priznale su i jednu teoriju zavere

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading