ČOLINA ĆERKA U KREVETU SA DEČKOM Naslednica pevača pokazala fotografiju iz spavaće sobe
Promo

Mlada Lara Čolić postaje sve aktivnija na Instagramu, a sada je objavila fotografiju sa svojim dečkom s kojim  je u vezi godinu dana. O pojavljivanju svojih ćerki u javnosti, Zdravko Čolić nikada nije govorio, a one uživaju u popularnosti i, takođe se ne oglašavaju.

Pročitajte još: Adriana LIma ponovo ŠOKIRILA fanove U nikad otvorenijoj HALJINI prošetala TRUDNIČKI stomak!

ČOLINA ĆERKA U KREVETU SA DEČKOM Naslednica pevača pokazala fotografiju iz spavaće sobe

Printscreen

 

I dok se o lepoti starije ćerke Une pisalo u nekoliko navrata, sada je javnost iznenadila i Zdravkova mlađa ćerka Lara koja je objavila fotografiju iz kreveta i to sa svojim dečkom s kojim je u vezi godinu dana.

Lara često objavljuje fotografije s dečkom, ali je ova slika privukla dosta pažnje.

Naime, Čola nikada nije komentarisao objave svojih ćerki na Instagramu, on je jednom prilikom istakao da je ponosan na Unu i Laru.

- Ponosan sam na svoje kćerke, kao svaki otac. Ja sam tu da ih podržavam i ispunjavam njihove želje. Već lagano počinje i odbrana od dečaka. Ne znam kako ću se izboriti s tim, to mi je najgore. Ali, opet, sve je to život i potpuno normalna stvar - rekao je on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Što se Une tiče, sve je nagoveštavalo da će se ona baviti javnim poslom, a legendarni pevač jednom prilikom otkrio je da će se njegova ćerka ipak odlučiti za poziv koji nije propraćen medijskom pažnjom.

– Verovatno se neće baviti javnim poslom, studira nešto što bi sutra moglo da joj valja oko nekog biznisa. Mislim da nije u tom javnom svetu. Svim mladim devojkama, devojčicama prija da se malo slikaju tako, bez obzira što nisu takve – rekao je Čola jednom za domaće medije.

GOCA BOŽINOVSKA NIJE POZVANA NA SLAVLJE SAŠE POPOVIĆA Evo šta im je poručila

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading