UMALO NISAM ISPUSTILA TELEFON, BAŠ MI JE TEŠKO Dragana Katić neutešna nakon smrti Igora Starovića, prisetila se njihove velike ljubavi
Alo/ilustracija

Dragana Katić, koja je sa pokojnim Igorom Starovićem bila u vezi, kaže da je mnogo volela frontmena "Divljeg kestena" i da će joj nedostajati.

Naime, voditeljka koja se pre skoro tri decenije zabavljala sa muzičarem, a potom nastavila da se druži s njim, ne može da dođe sebi od šoka, a ova tragična vest zatekla je Draganu na poslu.

Alo

 

- Dok sam se pripremala da uđem u studio, listala sam portale, kad sam ugledala vest da je Igor preminuo. Umalo nisam ispustila telefon, bila sam u šoku! Mnogo sam se potresla, i dalje ne mogu da dođem sebi. Žao mi je što je otišao... Baš mi je teško... - priča Dragana s knedlom i grlu i dodaje da će čuvenog pevača zauvek pamtiti:

- Igor i ja smo bili u ozbiljnoj vezi pre više od 25 godina. Imam samo lepe uspomene na taj period i našu vezu. Kad smo se razišli, ostali smo dobri prijatelji. Poštovali smo se i uvek imali samo lepe reči jedno za drugo. Igor je bio umetnik, ali malo ljudi zna da je bio i diplomirani arheolog i da je to bila njegova druga ljubav, pored muzike i stvaralaštva kojim se bavio. Nedostajaće mi... Još ne mogu da poverujem da ga više nema. Vest o Igorovom preranom odlasku potresla je i njegovog prijatelja iz detinjstva, gitaristu grupe "Neverne bebe" Vladana Đurđevića.

Printscreen

 

- Poslednji put smo se čuli u martu posle beogradskog koncerta "Nevernih beba". Zvao me je da mi čestita. Nikome nije pričao o svom zdravlju, čak ni ljudima sa kojima je bio baš blizak, tako da sam se iznenadio kad sam čuo da je umro u bolnici - kaže muzičar i sa setom se priseća odrastanja sa Starovićem:

- Išli smo zajedno u osnovnu školu u Valjevu i sedeli u istoj klupi. Sve smo delili... Imali smo i prvi zajednički bend "Meteori", a kasnije i grupu "Nova zemlja". Bili smo veoma popularni, a Igor je od malih nogu bio glavni u društvu. Važio je za jednog od najlepših muškaraca tog doba, bio je pravi donžuan - istakla je ona.

Igor Starović je preminuo u utorak u 56. godini na Drugoj hirurškoj klinici u Beogradu, nakon što se pet dana lečio zbog problema s plućima i srcem.

ŽESTOK OKRŠAJ ANE I CECE U ZVEZDAMA GRANDA Burno u takmičenju, Bekuta neočekivano odbrusila Ražnatovićevoj

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading