IŠLA SAM SA SANJOM STANKOVIĆ U ALBANIJU KOD KLIJENATA ZA 1.000 EVRA Prostitutka raskrinkala koleginice, iza svega stoji voditeljka
Foto: Alo/ilustracija

Elitna prostitucija jedna je od glavnih tema proteklih meseci, a kako se klupko odmotava nove dame sa javne scene dovode se u blisku vezu sa najstarijim zanatom. 

Ovoga puta,  privedena prostitutka, Maja Vukčević, odlučila je da otkrije nadležnim organima sa kim je sarađivala, a ovo je njen iskaz u celosti:

- Dana 10. 1. 2022. godine imala sam klijenta u Krunskoj ulici. Tu živim kada sam u Beogradu, ali se prijavljujem da sam kod brata na Zvezdari. U Krunskoj ulici sam imala klijenta, jednog preko Jelene Jojić, bio je to... (ime i prezime poznato redakciji) i za tu uslugu sam dobila 1.000 evra. Jako sam bila bliska sa A. I., međutim, mnogo smo se posvađale zbog Ibrahima. On ima između 40, 45 godina. Kada je u Beogradu, on uvek odseda u hotelu. I sa I. Š. sam se isto posvađala zbog Ibrahima. Mogu reći da su najbolje drugarice A. I., Jelena Jojić i I. Š. Kada sam skoro bila u Zagrebu, A. I. pretila je mojoj drugarici, koja nema veze s prostitucijom - navela je Vukčevićeva i dodala:

Printscreen/RED TV

 

 

- Isto znam da se I. Š. odaje prostituciji i da podvodi devojke. Jednom prilikom je Sanju Stanković, A. I. i R. P. slala u Albaniju, Tiranu, tako da za nju mogu reći da podvodi devojke, čak mislim da je majka podvodi. Čak je i meni jednom našla klijenta, istog kod koga su išle devojke koje sam navela i to 29. 11. 2021. godine, u Tirani u Albaniji, neki Toni. Mislim da se zove... (ime i prezime poznato redakciji). On je bio klijent, od tog lika sam saznala da je i Sanja Stanković bila kod njega isto preko I. Za tu uslugu sam uzela 1.000 evra, a 300 dala I. Dok mi je A. I. priznala, I. Š. meni je nudila da seksualne usluge pružam i vlasniku restorana na Novom Beogradu, gde ona živi. I. sam njen deo novca davala tamo na Novom Beogradu, gde ona živi. Mogu reći da sam se ja prostituciji odavala samo za Jelenu Jojić, Ana Mariju Kikoš i tada za I. Š. - zaključila je ona.

Foto: Alo/ilustracija

 

 

MANIJAK ME UCENJUJE ZA SE*S Dušica Grabović za Alo! o bivšem dečku fudbaleru koji je pretio da će objaviti njene gole fotke

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading