KOLEGE SU SE POKAZALE, NIKO MI OD NJIH NE TREBA Darko Lazić progovorio o privođenju, Barbari, a evo šta je rekao za Đorđa Davida
Foto: Printscreen/instagram

Darko Lazić našao se nedavno u centru skandala kada je priveden zbog nasilničke, ali i vožnje pod dejstvom alkohola i kokaina, a zbog bahatog ponašanja folker je naišao na osudu javnosti i kolega.

Đorđe David nedavno je rekao da je sve oko Lazića : „tužno i greota od Boga“, a sada je Darko odlučio da mu odgovori na prozivke, i to javno. Pevač je takođe prokomentarisao bivšu devojku Barbaru Bobak za kojom, kako kaže, još uvek pati.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ceo život me prate moje pesme,drago mi je da Barbara radi ono što voli. Oko njene nove pesme smo zajedno radili, ostali smo u dobrim odnosima. Živeli smo godinu dana zajedno, glupo bi bilo da kažem da sad ne patim. Bolje je da ne budemo zajedno, jer ne ide. Bolje dobar razvod nego... - rekao je najpre Darko, pa objasnio zbog čega je promenio boju kose. 

Preporučujemo:

Premlada sam za ovakvu DIJAGNOZU: Poznata GLUMICA i zvezda "Beverli Hilsa 90210" boluje od NEIZLEČIVE bolesti!

- Kad se iznerviram, ja ili skinem bradu ili se ofarbam. Što se tiče skandala nedavnog sa vožnjom, neka, idemo dalje,. Diže se pompa velika, sve što uradim to se napravi od muve slon. Od kolega me niko nije zvao da mi pruži podršku! Ne treba mi niko od njih. Hvala im, pokazali su sve -poručio je folker pa se osvrnuo na Đorđa Davida.

- Đorđe David, ko je to? Đorđe ili David, molim vas? Pa, dobro, treba mu malo reklame, ako. Ja sam human čovek, pomažem - zaključuje Lazić.

HRVATI BESNI Komšije ne žele MC Stojana, pevač zakazao koncert u Muzeju umetnosti, oni poslali jasnu poruku

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading