JOŠ SE I ZAHVALE NA VREĐANJU I PONIŽAVANJU Vesna Radusinović udarila na Vedranu Rudan nakon skandala kod Marije Kilibarde
Printscreen

Književnica Vedrana Rudan zbog svog specifičnog načina izražavanja, humora, sarkazma i stavova spada u red onih javnih ličnosti koje izazivaju oprečne reakcije, od divljenja do prezira.

Naime, nedavno gostovanje u emisiji voditeljke Marije Kilibarde pokrenulo je novu lavinu komentara, kojoj se pridružila i njena koleginica Vesna Radusinović.

 

 

- Ova samo što nije počela da tuče srpske novinarke i voditeljke... One joj se još blaženo nasmeše, a možda i zahvale na vređanju i ponižavanju... Volela bih jako da je sretnem ovih dana... da proćaskamo.... Šifra retro Merkur i pun Mesec... - poručila je Vesna putem društvenih mreža.

Podsetimo, tokom gostovanja u Marijinoj emisiji, Vedrana je promovisala knjigu čija je tema, između ostalog i rađanje, a nakon svog izlaganja upitala je Mariju Kilibardu zašto od svoje 25. godine do sada nije našla nekog pastuva da je oplodi, što je izazvalo skandal u domaćoj javnosti.

KLANJAJU SE KONSTRAKTI Neverovatan prizor iz režije sa Evrovizije, Italijani navijali za Srbiju?

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Cvecka

16.05.2022 20:38

Sad se svi zgrazavate a ona je uvek bila prosta i nevaspitana.

Istina

16.05.2022 21:33

Zašto ona nije malo više u lijepoj njihovoj nego ovde u Srbiji? Šta traži ovde?

Gaga

16.05.2022 22:25

Znate kad bi neka srpska javna licnost na hrv. tv gostovala i govorila nesto slicno...nikad..ni tada!!!

Tijana

17.05.2022 11:50

Vedrana je kraljica koja voli srbe i Srbiju, a Vesna Radusinovic... Ko to bese?!