OVAKO NEŠTO JE UVEK IZNENADI Dragana Mirković plakala na nastupu kao kiša
Foto: Youtube/Printscreen

Folk diva Dragana Mirković može da bude ponosna jer je proteklog vikenda svojoj publici priredila spetkakularni koncert u Crvenki u sklopu manifestacije "Slatki dani".

Upravo na njenom koncertu ova manifestacija je zabeležila rekordnu posetu.

OVAKO NEŠTO JE UVEK IZNENADI Dragana Mirković plakala na nastupu kao kiša

Privatna arhiva

 

Sam koncert je trajao nekoliko sati tokom kog je Dragana otpevala neke od svojih najvećih hitova kao što su "Spasi me samoće", "Poslednje veče", "O, da li znaš", "Opojni su zumbuli", "Eksklozija" i "Pečat na usnama". Sve je posebno spektakularno izgledalo i zbog fenomenalnog vatrometa koji je zasijao nebo negde pred sam kraj koncerta.

U toku koncerta Dragana je se rasplakala. Mi smo je pitali da li je ponosna na sebe što je opstala na muzičkoj sceni i pored brojnih "udaraca" koje je doživljavala u toku svoje karijere.

Pročitajte još: Tragedija za tragedijom u glumčevom porodičnom DOMU: "Na dan njene SAHRANE igrao sam komediju, teško je, ali je sve to ŽIVOT"

- Da, mene moja publika vrlo često rasplače zato što uvek nešto jako urade i u nekom pravom momentu kada npr. nisam očekivala onaj ogromni transparent na kome je pisalo "Jer naša ljubav je pesma i muzika." To je tekst iz pesme koji oni obožavaju i koji je naš neki slogan. U momentu su mi suze krenule i nisam mogla da se suzdržim, a izbegavam to, jer ne želim da nekome deluje da to izgleda patetično, ali prosto izbilo je iz mene - rekla je Dragana i potom dodala:

OVAKO NEŠTO JE UVEK IZNENADI Dragana Mirković plakala na nastupu kao kiša

Privatna arhiva

 

- Nije to stvar ponosa. Srećna sam što sam shvatila da bih ih rastužila da sam prestala da pevam. Samo to što sam ih poslušala da nastavim da pevam i jednostavno zbog njih i dan-danas postojim na sceni i samo zbog njih ne prestajem da pevam, samo zbog njih. Ti to jako dobro znaš da ne postoji drugi razlog već samo ta ogromna ljubav i to se vidi na sceni. I vidi se da ja na sceni dajem, i ne 100 posto, nego ono do koske dajem sebe, jer sam srećna što sam pobedila sebe i što ih nisam rastužila jer sada shvatam da bi bili mnogo tužni da nisam nastavila da se bavim muzikom i stvarno sam presrećna.

Zbog naziva manifestacije upitali smo Draganu da li se ona trudi da izbegava slatkiše i da li je dosledna dijetama kada odluči da možga izgubi koji kilogram.

OVAKO NEŠTO JE UVEK IZNENADI Dragana Mirković plakala na nastupu kao kiša

Privatna arhiva

 

- Iskreno, ja retko kada odolevam slatkišima i retko kada sam na dijetama. Valjda se to i vidi, ali ja to sebi mogu da dozvolim. Ja sam Dragana Mirković. Šalim se. Mene ljudi vole ovakva kakva jesam. Bilo je vreme kada sam bila mlađa i kada sam bila mršava, sada to ne moram, sada je moj glas, moja pojava, moja ljubav, moj kontakt sa publikom i sve to zajedno. A izgled čak i u mlađim danima mi nije bio presudan, a kamoli sada. Tako da ja uživam, ja sam neko ko voli da uživa u svemu, pa i u slatkišima - završila je ona. 

NE MOŽE PEVAČ DA BUDE STAR, NI KAD ODE U PENZIJU Vera Matović iskreno o svojoj karijeri, izgledu i kolegama

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading