POGANA BABETINA KOJA PLJUJE PO ROĐENOJ DECI Brutalne uvrede na račun Vedrane Rudan nakon što je pitala Kilibardu da li ima nekoga da je oplodi
Printscreen

Marija Kilibarda ugostila je u emisiju Vedranu Rudan, koja je šokirala javnost izjavom o voditeljkinoj intimi. Knjiga Vedrane Rudan bavi se temom koja je, čini se, bila bolna za voditeljku, zbog čega je Marija izrazila svoje negodovanje, a onda joj je Vedrana izgovorila da je budala što u 42. godini želi decu i kako je moguće da od 25. godine, pa do sada nije našla nikoga da je oplodi.

Naime, nakon ove spisateljicine izjave društvena mreža Tviter se usijala od komentara i to na račun Rudanove po kojoj su opleli nikad gore i izgovorili joj još gnusnije uvrede.

- Pogana babetina Vedrana Rudan uznemiravala je i činila da se voditeljka Marija Kilibarda oseti neprijatno jer još nije uspela da zatrudni. Možemo li se dogovoriti da poganu babetinu više ne zovemo na televizije? Nekad stvarno treba reći dosta - glasio je jedan od tvitova na ovu temu.

Printscreen

 

- Je l' Vedrana Rudan misli da je zanimljivo što ponižava voditelje, a uz to misli da joj oni ne odgovaraju jer ne znaju, a ne da su vaspitani i da neće vređati svoju gošću - takođe glasi jedan od komentara.

Pročitajte još: Šok na SUĐENJU Amber i Džonija Depa: Pojavio se Kevin Kostner i glumici ZAPUŠIO usta za sva vremena!

- Vedrana Rudan jednom pre 10 godina opsovala nešto u novinama, nasmejala ljude i od tad fura taj luda sam fazon iako je samo nevaspitana kobila - bila je ogorčena jedna korisnica pomenute mreže.

Printscreen

 

- Čekajte, je l' ovo medijska patka ili je Vedrana Rudan stvarno Kilibardi rekla: Ja vas gledam stvarno budalom nakon ove izjave da želite dete? - bili su šokirani Tviteraši.

- Vedrana Rudan kaže Mariji Kilibardi da je budala što želi decu, a ima 42 godina. Žena koja pljuje po rođenoj deci, njihovim izborima sa kojima jedva razgovara. Našla se da nekom deli savete o roditeljstvu - glasili su samo neki od komentara.

PRVA ZAJEDNIČKA FOTKA RAĐENA I MILICE NAKON SKANDALA Sportista joj emotivnom porukom čestitao rođendan, a jedan detalj su svi zapazili

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Sale

19.05.2022 07:19

Treba ukljuciti i drugu polovinu mozga da bi je razumeli...surovo realna...

Rada

19.05.2022 10:16

A ja sam šokirana niskom inteligencijom nekih ljudi i potpunim nerazumevanjem Vedrane Rudan. Mada, priznajem, mogla je da bude taktičnija sa Marijom.