DOKAZ DA JE OBOŽAVANA ŠIROM REGIONA Dragana pokorila Sofiju, fanovi joj doneli mikrofon optočen kristalima
Privatna arhiva

Da popularnost Dragane Mirković ne poznaje granice kada je region u pitanju još jednom je potvrđeno kada je za vikend oborila rekord posete u jednom od najpopularnijih i najluksuznijih klubova u Sofiji.

Naime, iako spada u najveće klubove u Bugarskoj, za koncert folk carice karte su se rasprodale nedeljama pre događaja, a Dragana je pokazala da joj nema ravne kada je provod u pitanju pa je više od tri sata pevala napravivši svoj nastup događajem koji će se dugo pamtiti i prepričavati.

A da ona ima, osim po fantastičnoj atmosferi, još po čemu da se seća koncerta postarali su se njeni fanovi koji su joj pre koncerta doneli na poklon mikrofon optočen „svarovski“ kristalima.

U Bugarskoj zaista imam vatrene obožavaoce i svaki put me iznenade zanimljivim i originalnim poklonima. Presrećna sam zbog njihove pažnje, kao i zbog poštovanja koje dobijam od kolega iz Bugarske , naročito me je oduševila jedna od njihovih najvećih zvezda Gloria koja ni novoga puta nije propustila da dođe na moj koncert – rekla je Dragana posle koncerta. 

NIJE NI RIJALITI I KOCKA ZA BABE Oglasila se Tamara Đurić za Alo! nakon što je Lepa Lukić žestoko isprozivala starlete, nije birala reči

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading