PILOT SE OBRATIO KONSTRAKTI Nesvakidašnja situacija u avionu, uputio joj ove reči, a onda je usledio gromoglasan aplauz
Foto: Ataimages

 Čestitke za Konstraktu nakon osvojenog petog mesta na Evroviziji 2022 sinoć u Torinu stižu sa svih strana, a ne izostaje ni podrška sa neba.

Naime, Konstrakti je, dok je putovala iz Italije za Beograd, pilot rešio da se obrati i čestita odličan uspeh na pomenutom takmičenju što je izazvalo opšte oduševljenje u avionu.

- Čestitamo na jučerašnjem nastupu u finalu takmićenja na tome kako ste predstavili našu zemlju. Želimo vam mnogo sreće u daljem radu i mnogo zdravlja jer - umetnica mora biti zdrava - rekao je pilot aviona koji je vozio naš tim iz Torina.

PILOT SE OBRATIO KONSTRAKTI Nesvakidašnja situacija u avionu, uputio joj ove reči, a onda je usledio gromoglasan aplauz

Foto: Ataimages

 

Konstrakta je, sa osmehom na licu, na aerodromu pozdravila sve prisutne koji su joj aplaudirali zbog uspeha koji je donela našoj zemlji. Na aerodromu je sačekao veliki broj ljudi, ali i torta i vino.

Podsetimo, Konstrakta je završila na petom mestu, pevačica je od publike osvojila 225 poena, a samo Crna Gora i Hrvatska su našoj predstavnici dale 12 poena. Žiri zemalja Evrope nije bio blagonaklon prema našoj Konstrakti, što ju je koštalo plasmana, a mi smo prezadovoljni jer je ovo najbolji plasman Srbije još od davne 2012.

ONI SU MI BILI NAJVEĆA PODRŠKA Veliki intervju Konstrakte nakon povratka iz Torina

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading