LAGALA SAM GA, SADA ZNAM DA JE DEFINITIVNO KRAJ Barbara Bobak progovorila o vezi sa Lazićem, pa priznala za šta je bila neiskrena
Printscreen

Darko Lazić i Barbara Bobak nedavno su stavili tačku za svoju ljubav, a sada je pevačica otkril kako se oseća nakon raskida sa kolegom. 

- Trenutno mi prija što sam sama. Odvikla sam se i od sebe i od veza. Prekinula sam s Darkom, ostavila sam sve to iza sebe. Glavni razlog raskida je taj što ja ne mogu da se posvetim ozbiljnoj vezi. Nisam spremna da se skrasim. Jednostavno mi treba sloboda, malo zezanja, malo da mogu da opustim mozak. Nisam trenutno za nešto ozbiljno, sada me samo karijera zanima - rekla je Barbara na početku i otkrila da je sigurna da sa Lazićem neće obnoviti vezu.

Printscreen

 

- Znam da sam rekla da ćemo pauzirati mesec dana, ali sada je konačno da nema ništa od pomirenja. Znam da njegova porodica o meni ima lepo mišljenje. Šta god da im treba, u po dana i noći, biću tu za njih. To što Darko i ja više nismo zajedno, nema veze s njima. Njegovu porodicu mnogo poštujem, tako će i ostati. Nas dvoje smo pod istim menadžmentom, deca smo iste kuće i nikad nećemo biti u neprijateljskim odnosima. Odrasli smo ljudi, nije u redu da se javno blatimo. Zatvorili smo temu naše veze, nastavljamo dalje, kao da se ništa nije desilo - objasnila je Bobakova i istakla da joj Darko nije pomogao u karijeri.

Printscreen

 

- Najviše se digla prašina oko toga da je meni, navodno, Darko digao cenu nastupa. Cena mi je skočila kada sam izbacila prvu pesmu i kada su mi kaveri koje sam otpevala dostigli milione pregleda. Radim posao isto kao i mnogo veće zvezde od mene, a pristupačnija mi je cena. Darka nisam vodila ni na jedan nastup da bi moglo da se kaže da je veza neka u pitanju. Sve je zbog mene, sama sam sebi digla cenu. Jesu nas zvali često, ali to nema veze s time da sam ja preko njega dizala cenu. Kod mene na nastupima nema balada, čim izađem na binu, pravim atmosferu, dižem publiku na noge i to menadžeri klubova vide i zato me zovu - kaže pevačica i dodaje da sebe jednog dana vidi u punoj Areni, kao i da će joj uskoro objaviti novu pesmu. 

NIŠTA NE TRPIM I ŽIVOT MI JE LEP Jelena Rozga porogovorila o ljubavnom životu

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading